Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit vittetek a kórházba?...

Mit vittetek a kórházba? Halóing vagy pizsama?

Figyelt kérdés
Én nem szeretem a hálóinget, de amikor én szültem, mindenkin az volt, én is azt vittem. Székesfehérváron szültem, gondolom lehet mást is nem?
2020. júl. 15. 21:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Végig spagettipántos topban és bugyiban voltam
2020. júl. 15. 21:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Vittem ezt is, azt is, hogy legyen miből választani. Nem szeretem a hálóinget, de elsőnek felvettem. Nekem a legjobban a póló+rövid nadrág jött be, így volt kényelmes. Egy olyan felsőt vittem, aminek gumis a nyakrésze, így egyetlen mozdulattal le tudtam húzni cici alá, ha szoptatni kellett. Itthon is az volt a nagy kedvenc, abból tudtam a legkönnyebben kivarázsolni a dinnyéket
2020. júl. 15. 21:34
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Én császárral szültem, nem tudtam nadrágot viselni, végig hálóingben voltam, vagy hosszú pólóban.
2020. júl. 15. 21:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért szülés alatt kényelmesebb a hálóing. Mármint vajúdás alatt. Bugyi nélkül a szülőszobában engem nagyon zavart volna ha nem hosszabb a hálóing. Főleg amikor leültettek egy műanyag székre.....
2020. júl. 15. 21:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező nem magára a szülésre gondolt, hanem a bent töltött napokra. Legalábbis én így értelmeztem.

Konkrétan a szülésre én pl kórházi hálóinget kaptam, bár azt sem bírtam elviselni magamon, szóval én az idő nagy részében meztelenül voltam (főleg, hogy sokáig kádban vajúdtam)

2020. júl. 15. 21:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, az más :)

Akkor azt ami neked kényelmes ;)

2020. júl. 15. 21:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiket vittem, de a pizsama még szülés előtt volt rajtam, utána könnyebbnek éreztem a hálóinget.
2020. júl. 15. 21:58
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Hálóinget vittem, de elő sem került mert csak kórházi hálóingben lehet lenni. A szobatársam átöltözött egy spagettipántosba és a főorvos úgy leteremtette, hogy nem divatbemutató öltözzön vissza kórháziba. Később visszajött személyesen megnézni, hogy tényleg átöltözött-e. Reggel este kaptunk tisztát, ill. ha napközben balesetes (véres, tejes) lett, bármikor kérhettünk másikat a nővérpultnál.
2020. júl. 15. 22:10
 9/18 anonim ***** válasza:
Szoptatós top+leggings, császár és természetes szülés után is. 😊
2020. júl. 15. 22:20
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Vittem mindkettőt, de pizsamában voltam
2020. júl. 15. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!