Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit vittetek a kórházba?...

Mit vittetek a kórházba? Halóing vagy pizsama?

Figyelt kérdés
Én nem szeretem a hálóinget, de amikor én szültem, mindenkin az volt, én is azt vittem. Székesfehérváron szültem, gondolom lehet mást is nem?
2020. júl. 15. 21:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Székesfehérváron lehetsz bármibe ami kényelmes.
2020. júl. 15. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
csaszar utan haloing, sima utan pizsama volt
2020. júl. 15. 23:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatós trikó pizsi gatya.
2020. júl. 16. 03:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én októberre várom.

Az első babánál hálóinget vittem.

Most a Pepcoban vettem a pizsiket. Rövidnadrágosak. Szerintem nem lesz még olyan hideg, hogy ne tudnám felvenni.

Nekem sokkal kényelmesebb, mint a hálóing.

2020. júl. 16. 06:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt vittem, de napközben kényelmes nadrágban polóban voltam. Még császár után is.
2020. júl. 16. 07:11
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Olyat vigyél ami kényelmes lesz, de készülj fel arra hogy lehet macerás lesz az öltözködés a pisilésnél, lesz ugye betét a bugyiban, vér.

Nekem pl a kórházban szaladnom, azaz repülnöm kellett a WC-re amikor jött a pisilési inger és sajnos egyszer sem jutottam el időben.. Nem tudom hogy a hosszú szülés miatt vagy mi miatt, de ja van ilyen is. Plusz 2x kellett ruhát cserélnem, mert éjjel nem bírta a legdurvább tena Lady sem a vérzést.. :(

2020. júl. 16. 07:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a gatseb miatt csak a hálóinget, és a szülés utáni hálós bugyit bírtam ki. Kórházba ilyet vittem, de már itthon próbáltam a nadrágos pizsamat mert amugy jobban szeretem, de a hálóing akkor sokkal kényelmesebb volt. A sima bugyi is rossz érzés volt.

De pizsibol meg haloingbol is olyat vegyél mindenképp amiben könnyű szoptatni. Nekem a cipzáros, és a kibujtatos fajta jött be, mert a gombos néha magától kigombolodott, ami kinos volt állandóan gombolgatni.

2020. júl. 16. 08:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szintén Fehérváron szültem, én a szülőszobába háloingbe voltam (azzal tudtam magam takarni, mikor lehetett)

Szülés után a szobában már szoptatós trikó rövidnadrágban voltam. Én hálóinget fel nem vettem volna semmi pénzért. Otthinosabb is, meg én hiába volt gátmetszésem, simán sétálgattam, másnap, (hálóinggel meg úgy vagyok, azt a betegek hordanak, nekem semmi bajom nem volt.)

2020. júl. 16. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!