Ha a miskolci megyei kórházban szülök (Szentpéteri kapu), kell vinnem hálóinget, vagy adnak ott? Illetve a babának ruhákat?
Kedves utolsó!
Nálam biztosan jobb listát kapsz azoktól, akik nemrégiben szültek, én a két évvel ezelőtti emlékeimre hagyatkoztam a pakolásnál. Próbáltam azért szelektálni, legutóbb több olyan dolgot is vittem, ami végül feleslegesnek bizonyult.
Most a babának csak pelenkát, popsitörlőt, popsikrémet viszek, pár pelenkázó alátétet, bár nem tudom arra lesz-e szükség, néhány textil pelenkát büfizéshez, meg egy pár kis kesztyűt, de azt legutóbb sem használtam.
Magamnak tisztálkodási szereket, nedves WC papír, fertőtlenítő törlőkendő a wc-hez, vagy van eldobhatós wc ülőkére való papír, törölközőket, papucsot, szülés utáni betéteket, eldobhatós/mosható hálós bugyikat (ha mosható, pici flakonban mosószer), Aloe First jól bevált gát sebre legutóbb, zoknit (a szülőszobán majd le fagyott a lábam, pedig június vége volt, és meleg), étkezéshez szükséges dolgokat, sok innivalót a tejtermeléshez, de ezt később is tudnak bevinni neked, orvosi papírok, iratok, kiskönyv, házassági anyakönyvi kivonat, ilyesmi.
Pakoltam egyébként külön egy kisebb táskát a szülőszobára, egyet a kórházi szobába, és egy picit a baba cuccaival.
Nagyon szépen köszönöm, Drága!
Nagy segítség nekem, le is fotóztam!
Könnyű szülést kívánok és jó egészséget az egész családnak! 🌹💞
Nagyon szívesen, és köszönöm szépen :)
Akkor mindenképpen viszem az alátéteket is, azon már nem múlik, inkább legyen ott. A powerbank is jó ötlet, sok helyet sem foglal, köszönöm.
Jajj de jó, gratulálok még egyszer! 💓💓💓
Milyenek a mindennapjaitok? Én ma vagyok 24. Hetes várandós. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!