1/9 anonim válasza:
Szuleshez mindenhol adnak ilyen megkotoset. Utána a sajatodban vagy amíg benn tartozkodsz.
2/9 anonim válasza:
Szüléshez is és utána is amíg bent vagy. Vihetsz sajátot de egyszerűbb a kórházi. Nem tudom mikor szülsz de ősszel és télen veszett meleg van bent
3/9 A kérdező kommentje:
Július vége augusztus eleje
2016. júl. 10. 21:08
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. júl. 10. 21:08
5/9 anonim válasza:
Hát ha ott is megkotos van akkor viselje azt a fene napokig.
Én rovidgatyas trikos pizsamakat vettem. Azért mert az ember frissen szült és van elég baja azért érezze magát a lehetőségekhez képest normálisan.
6/9 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömet 2 nap után hazaengedték mert full tele van a szülészet
2016. júl. 10. 21:48
7/9 anonim válasza:
2 napig sem kellene az a sz.r.
Nem is értem a kérdést. Nehéz bevinni haloinget vagy pizsamat?
8/9 anonim válasza:
A hálóing elején a mellrészig van kivágva és gombolós. A halásznadrágossal sztem annyi baj van hogyha császároznak az nem mindíg kényelmes főleg ha a derékrész a vágásnál van. De ki Melyiket érzi kényelmesnek.
9/9 anonim válasza:
Igen, minden reggel kapsz tisztát, plusz napközben is kérhetsz nyugodtan. Ên télen szültem, nekem tökéletesen megfelelt az ottani hálóing. Már a szülőszobán kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!