Korházban szerintem maradj vagy a hálóingnél, vagy középen gombolható póló, rövidnadrággal, cica nadrággal, vagy akármilyen nadrággal ami neked kényelmes. Szerintem a lényeg bennt, hogy tudsz szoptatni űgy, hogy nem kell hozzá teljesen levetkőzni felül.
Otthon meg bármi, ami neked kényelmes. Bár a tejbelövellés után leginkább semmi sem kényelmes, nekem a párom pólója volt a legjobb, nem szorított, nem tapadt.
2021. jan. 4. 20:23
2/16 anonim válasza:
Én azért voltam hálóingben, hogy ne kelljen a megviselt alsófelemre még egy nadrágot is felcibálni. De ha te úgyis gatyában voltál, akkor már simán felesleges a hálóing, vehetsz pizsamát, pólót, mackóruhát, amit akarsz.
2021. jan. 4. 20:25
3/16 anonim válasza:
Császárral szültem, és esélytelen lett volna bármilyen nadrág, még a bugyit is rossz volt felvenni, de azt muszáj. Egy nadrág még jobban nyomta volna a sebemet, tehát maradt a hosszú hálóing.
2021. jan. 4. 20:39
4/16 anonim válasza:
Nyáron szültem. Ujjatlan felső(egyszerű top, trikó ki minek mondja) és rövid nadrág.
Nem szeretem a hálóinget sem a pizsomát. Itthon is rövid nadrág rövid pólóban alszom
2021. jan. 4. 20:53
5/16 anonim válasza:
cicanaci (magas derekú), tunikával. császárom volt
2021. jan. 4. 20:55
6/16 anonim válasza:
Én hálóingben szültem ami ilyenkor ugye praktikus. Szülés után 48 órát voltam benn. Csak rövidnadrágos pizsit vettem. Nagyon jó volt egyébként. Szeptember közepén még 30 fok volt. Egyébként most is azt vinnék csak hosszúgatyás változatban.
2021. jan. 4. 21:12
7/16 anonim válasza:
Nyáron szültem. A kórházban szoptatós melltartó, rajta egy pántos felső, alul pamut kismama halásznadrág. Itthon csak pántos póló, nadrágot nem mindig vettem fel, mert az első, nagyon vérződ időszakban nadrágpelenka volt rajtam, és szinte egész nap ágyban voltam a babóval.
2021. jan. 4. 21:44
8/16 anonim válasza:
Mérciusi, császáros baba. Én kismama leggoingsben voltam meg ilyen bonprixs hálóingben (csak feketében)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!