Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik nem háloingben töltötték...

Akik nem háloingben töltötték a szülés utánni napokat?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy melyik az a ruha darab ami kényelmes szülés után de komfortos is?

Nem szeretnék háloingben lenni egész napokat.

Az első szülésem alatt abban voltam meg cica naciban de ebbe nem éreztem túl jól magam tudom nem divatbemutató de tőlem a háloing nagyon távol áll.

2021. jan. 4. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én este hálóingben, nappal rövidnadrág+ujjatlan póló+ szoptatós melltartó kombóban voltam.
2021. jan. 5. 00:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Leggins és polóban voltam, + alakformáló bugyiban. Császárral szültem mindháromszor. Az alakformáló klasszul tartja a berendezést 😅 könnyebb felkelni vele.
2021. jan. 5. 02:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Lidliben kapható szoptatós trikó+sima rövidnadrág.

1 hálóinget vittem, azt csak a szülés idejére vettem fel.

Természetes szülésem volt, kívül 4varrattal, belül matyóhímzéssel. Nem éreztem kényelmetlennek. Nekem a hálóing lett volna az.

2021. jan. 5. 08:27
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Hogy tudtatok nadrágot felvenni? Én még csak most készülök az első szülésemre, de nem igen tudom elképzelni az első napokat nadrágban. Bár az biztos, hogy jobban tartja a dolgokat😅
2021. jan. 5. 11:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezen filóztam, hogy tudok e majd nadrágban lenni. Végül raktam be a biztonság kedvéért és jó döntés volt. Nappalra sokkal kényelmesebb volt. Rendesen a helyén tartotta a nadrágpelenkát az első 2 napban amíg kellett. Engem is varrtak kívül belül, de nem volt kényelmetlen a naci. (csak ülni nem tudtam :D) Császárheggel lehet az lett volna a nadrág gumis része. Ezért vittem kismama cicanacit is, de az meg a nadrágpelussal nem volt kompatibilis úgyhogy azt nem is hordtam.

11-es voltam

2021. jan. 5. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ezzel a pelenka dologgal vagyok így. Na én azt nem vettem volna fel semmi penzért. Nekem sima franciabugyi+a legerősebb (nem szülés utani) betét vált be az első pillanattól.

Terhesen bekellett feküdnöm 2napra. Akkor ugyan oda helyeztek el, ahol a frissen szült nők voltak. Az egyik iszonyú igenytelen volt. Hálóingben volt, szettárt lábakkal végig pelenka elcsúszva, kinn volt a mindene.. egyszerűen undorító volt.(voltak ott még máaok is szülés után, ők be tudtak takarózni, vagy a lábaikat összezárni).

Ekkor megfogadtam, nincs az az isten, hogy én hálóinget vegyek.

Amúgy sem volt rajtam életemben, de még csak szoknya sem. Igy nem volt kérdés.

13voltam.

2021. jan. 5. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!