Kinek mi segített feldolgozni az abortuszt?
Erre kell a pszichológus.
Sajnállak, hidd el, ha dolgozol rajta, eljön majd a megnyugvás. A legjobbakat!
Nekem csak sok sok idő, végül 2 gyerek hozott megnyugvást, de még most is gondolok rá, hogy mi lenne, milyen lenne, stb, pedig nem sok választásom volt nekem sem.
Pszichológus nekem sokat segített, csak javasolni tudom. Én a tervezett gyerek előtt jártam. Kitörölni nem lehet az emléket, de el lehet fogadni.
Kívánom, hogy sikerüljön!
Miért, ki neveli szegénységben, de boldogságban?
Én egyedülálló csóró anya gyereke voltam, és azt mondom, inkább nem kellett volna gyermeket vállalnia így, gyűlöltem az állandó szegénységet, hogy semmire nem telt, az ebből eredő megaláztatásokat és ő is belekeseredett teljesen a stresszbe.
Egy olyan élet után keseregsz, ami csak a fejedben létezik.
Kedves 5. válaszoló. Nálad bunkóbb állatfaj sem létezik, ne aggódj efelől.🥰 Az hogy 1930-ban mindenki szült fel alá, akár nyomorba is és nem fogták fel, hogy csóri kölöknek még csak szép gyerekkora sem lesz a szenvedésektől, az nem azt jelenti, hogy aki elveteti egy szar. Gondold át picit, talán megérted. Én örülök hogy eljutottunk odáig, hogy egyre többen gondolkoznak és nem "jaj de semmilyen állat nem dobja el a kölykét" - egyébként ja, nem veteti el, mert nem tudja, de amint megszüli otthagyja éhezni sokszor, de gondolom ez már nem lényeg, csak az emberek lehetnek szarok.-. Kár, hogy jogi szempontokból meg egy rohadt visszamaradt ország vagyunk.
Kérdező: neked meg kitartást, nem lehetett egyszerű egy ilyen döntést meghozni, őszintén nem tudom jó ötlet-e, de szerintem én szimplán úgy viselkednék mintha lenne (pl megtartanám a szülinapját), nehezebb lesz elszakadni így a gondolattól, hogy ő is volt, de kicsit kevésbé fog mardosni talán a bűntudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!