Volt egy abortuszom 3 napja és egy 4-5cm-es magzat jött ki ez mi?
Figyelt kérdés
Éreztem mintha véreznék majd kiszedtem egy legalább 4-5cm-es magzatot latszodik ott a feje ahol a szeme lett volna es az egyik keze tehát biztos hogy az volt, ez így teljesen okés? Vagy menjek el orvoshoz ? Nagyon megijedtem nem tudom mit kellene tennem, valaki esetleg tudna ebbe segíteni ? Hasonló kérdést sehol nem találtam es kérlek kerüljük a személyeskedést a témával kapcsolatban, köszönöm a válaszokat !2023. máj. 22. 22:07
1/13 anonim válasza:
Hogy érted hogy nem tudod mit tegyél? Mi az hogy "ott a feje ahol a szeme lett volna"?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem értem ezen mi vicces, ideges vagyok azért írtam így ha már mindenbe bele kell kötni
2023. máj. 22. 22:19
3/13 anonim válasza:
3: Ki mondta hogy ez vicces? A kérdésekre még nem válaszoltál, pedig próbálnék érdemi választ adni.
Vérzel-e azóta, stb.
4/13 Hova gondolsz válasza:
Kérdező, menj be annak a kórháznak az ügyeletére, ahol az abortuszod volt.
legalábbis úgy értelmeztem a kérdésed, hogy volt egy abortuszod és utána történt ez az eset. Ha képes vagy, mindenképp vidd magaddal a magzatot valamiben.
De még most kellene.
5/13 anonim válasza:
Ne etessétek már a trollt... persze majd itt a gyakorin fog ilyet kérdezgetni. Komolyan bekajáljátok?
6/13 anonim válasza:
Ha troll is ezek a válaszok undoritoak… kicsit sem viccesek.
7/13 anonim válasza:
Azonnal hivd fel az ügyeletet, azt a kòrházat, ahol csinálták
8/13 anonim válasza:
Ha otthon abortáltál, menni kell nőgyógyászatra, kórházba sürgősségire, stb.
Megvizsgálnak és adnak gyógyszert, hogy megfelelően kitisztuljál.
9/13 anonim válasza:
Hány hetes terhes voltál mikor az abortuszt csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!