Van olyan aki először mindenkepp abortuszt szeretett volna, majd később másként döntött mert atfordultak benne az érzelmek? Én megtartom a kicsi nyuszit, 13 hetes vagyok, de sokáig abortuszon gondolkodtam
Egyáltalán nem örültem a terhességnek sőt gyűlöltem a tényt, egyből abortusz volt a választás de meggondoltam magam 10 hetesen, mert át fordult bennem minden es jelenleg én vagyok a legboldogabb hogy a kicsikem velem van 😍 tényleg annyira örülök hogy így alakult, semmi pénzért nem gondolkodnek megint a másik választáson.
Csak lelkiismeret furdalásom van nagyon, mert már most szeretem öt es imádom, de a halálát akartam először csúnyán szólva.
Más is volt így? El tudta engedni a belső fájdalmat lelkiismeret furdalást?
A fiam 5 hónapos volt, amikor terhes lettem. Még a 12. héten is azon agyaltam, hogy nem kellene megtartani. A fiam is több emberes baba és féltem, hogy nem tudok majd 2 picit ellátni.
Végül úgy voltam vele, hogy előbb-utóbb úgy is szeretnénk testvért, így legalább letudom egyszerre a nehezét.
Majd kiderül, hogy jó döntés volt-e. Augusztus végén érkezik a hugi és ma már nagyon várjuk.
Egyébként engem is gyötör a bűntudat. Főleg, hogy nálunk felmerült a genetikai rendellenesség gyanúja is. Hetekig azzal kínoztam magam, hogy biztos azért beteg, mert nem akartam. A férjem nem győzte mondani, hogy hülye vagyok 😂 Hálisten 2 teszt alapján is egészséges a kicsi.
Mindnekit felpontoztam 😁
Valaki unatkozik.
Amugy nem akartam hozzá szólni, de amikor írtatok a betegséget...
A férjemnek bekattant valami hogy biztos nem az övé a gyerek.. Nem tudom honnan és miért de bekattant kB 2-3 hétig valami aztán persze elmúlt főleg amikor megszuletett mert tiszta férjem volt csak kicsibe. A kicsi súlyos beteg volt, elvesztettuk őt. Néha erre gondolok hogy biztos ezért, de aztán elhessegetem.. Furcsa érzések kavarodnak a mai napig bennem pedig már közel 2 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!