Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi történne ha magyarországon...

Mi történne ha magyarországon 10-20 évig terjedő szabadságvesztéssel járna az abortusz és a fogamzásgátlás (mind a tabletta, mind a gumi)?

Figyelt kérdés
Remélem jó helyre tettem a kérdést

2023. febr. 3. 10:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
Az ezt kitaláló törvényhozók megismerkednének a lámpavas tetejével...
2023. febr. 4. 09:47
 22/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem, nem születne több gyerek, ne is álmodozz. Teljesen ki van zárva! Nyilván ez a "vágyad"!

Nyugodtan nézz csak utána: azok az államok, ahol szinte megtiltották az abortuszt, a valós terhességmegszakítások száma egy cseppet sem csökkent! Lobogtatják ugyan a drasztikus "csökkenést", de a valóságban nem változott. Ugyanis a nő két dologra képes bármi áron:

legyen gyereke, avagy NE legyen gyereke! És ezt a habzó szájú abortusz ellenes férfiak nem bírják a mai napig megérteni! Tisztelet a kivételnek.

A gumi betiltása pedig brutális nemibetegség járványokat okozna, ez teljesen egyértelmű.

2023. febr. 5. 16:16
 23/32 babyboom567 ***** válasza:
91%
Mondjuk, azt én nem hiszem el, hogy a gumit bármelyik idióta kormányzás betiltaná.A többire sajnos van/volt példa.
2023. febr. 5. 16:59
 24/32 anonim ***** válasza:
6%

Kedves #20.

Mégis mit keresel ebben a kategóriában, ha úgysincs és nem is szeretnél saját gyereket? Idegesíteni magad? Vagy mi értelme van?

(Még ha van is esetleg igazság a szavaidban)

2023. febr. 6. 09:26
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Rejtélyes körülmények között sok lány tűnne el (részük belehalna a házi abortuszba, részük meg külföldre menekülne), megnőne a frusztrált férfiak száma, mivel a nők emiatt ritkán kevés szexet preferálnának, következményesen nőne az erőszak és egyéb agresszív cselekedet száma is, beleértve a csecsemőgyilkosságot és gyermekbántalmazást.
2023. febr. 6. 12:04
 26/32 NTBS ***** válasza:
85%
Anarchia.
2023. febr. 6. 13:01
 27/32 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan nem én vagyok a 20-as, de azért az feltűnt, hogy ez a terhesség MEGSZAKÍTÁSA témakör, ugye? Nem mellesleg mindenki azt olvas, amit akar, de az abortusz témakörbe nem éppen azok jönnek, akik annyira nagyon gyereket akarnak, szóval nem értem mi olyan meglepő ezen..
2023. febr. 6. 16:40
 28/32 anonim ***** válasza:
86%

Mi történne?

Öngyilkosságok sora és forradalom.

2023. febr. 6. 19:02
 29/32 anonim ***** válasza:
97%
A nyakukba varrt gyerektől rettegő férfiak pedig jobban végiggondolnák, hogy nem-e érdemes mégis inkább hímnemű partnerrel hálniuk...
2023. febr. 6. 19:08
 30/32 anonim ***** válasza:
17%

Kedves #27.

Igen, feltűnt, köszi a választ!

#24.

2023. febr. 6. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!