Az esemény utáni tablettáról írna valaki valami véleményt és a spirálról ?
Esemény utáni tablettát sürgős esetben szabad csak bevenni (nagyjából fél évente egyszer), hamar tönkrevágja a hormonrendszert.
Spirált a nőgyógyász rakja fel, vele beszéld meg, hogy neked megfelelő-e.
Az eseményutáni vényköteles.
A spirált orvossal érdemes megvitatni, simát szeretnél,hormonosat.
Van e fém allergiád mert akkor pl csak aranyozott jöhet szóba. Ő helyezi fel.
Nekem hormon spirál volt. Nem lettünk jó barátok.
A fentieket tudom én is megerősíteni.
Az esemény utáni tabi egyrészt baromira drága, másrészt tönkre vágja a hormonrendszered. Vényköteles gyógyszer, az orvos írja fel. Nagyon sokan napokig rosszul vannak tőle, barátnőm például hányt is tőle.
A spirált nőgyógyásszal lenne érdemes megvitatni.
De ezeken kívül számtalan más fogamzásgátló van. Ha nem akarsz tabit szedni, akkor vannak helyi fogamzásgátlók is, legtöbbjük hormonmentes. Ezek általában krémek, kúpok.
Viszont ha a hormonos megoldásnál maradnál, akkor injekció. 3 havonta szokták beadni, ára körülbelül 3 havi gyógyszer.
Ami fontos, hogy bármelyiket is választod, vizsgáltasd ki magad és konzultálj a nőgyógyászoddal. :)
Eddig 3x 5evet volt fent sima spiral goldlily soha semmilyen problemam nem volt vele. A felhelyezes utani 3 honapban erosebb verzes de kb ennyi.
A masikrol nem tudok nyilatkozni.
Esemény utánit nem használtam még de spirálom volt 3 évig.
Nekem nem volt jó. Kéthavonta gyulladtam be tőle és borzasztó sok volt a menstruációm mellette. Soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!