Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi történne ha magyarországon...

Mi történne ha magyarországon 10-20 évig terjedő szabadságvesztéssel járna az abortusz és a fogamzásgátlás (mind a tabletta, mind a gumi)?

Figyelt kérdés
Remélem jó helyre tettem a kérdést

2023. febr. 3. 10:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%
10-es: a világon mindenhol, kivéve mo-n. Itt népességcsökkenés van. De az elv jó: szabályozzuk: IQ, társadalmi státusz és a szülei munkaköre alapján, hogy lehet-e gyerek vagy mennyi. Teszem azt, a munkanélküli, dolgozni amúgy sem hajlandó cigányasszony ne szülhessen még egy gyereket ha már az előzőeket se tudja etetni.
2023. febr. 3. 11:21
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
Teljes mértékben egyetértek veled 11-es.
2023. febr. 3. 11:27
 13/32 anonim ***** válasza:
14%
Igen az elv jó, mondjuk az olyan idiótáknak, mint 10-es, egy gyereket se szabadjon szülniük.
2023. febr. 3. 11:31
 14/32 anonim ***** válasza:
87%
#11 a föld nevű bolygón van túlnépesedés. És mivel (legjobb tudomásom és megfigyeleseim szerint is) Magyarország is ezen a túlnépesedett bolygón van, ezért Magyarországot is érinti. Talán a határon megáll a felmelegedés? Vagy itt nem lesz gond, hogy a bolygó nem tud ennyi embert eltartani?
2023. febr. 3. 12:07
 15/32 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem ezt egy olyan embernek írod, aki amúgy is gyermekmentes (ahogy láttam, vannak itt páran a kategóriában), így semmi értelme ennek az ő esetében.

2023. febr. 3. 12:11
 16/32 anonim ***** válasza:
94%

Azonnal költöznék és soha a büdös életben nem mennék vissza.

Vagy elköttetném magam külföldön, esetleg kivetetném a méhemet, hogy biztosra menjek :D

2023. febr. 3. 15:56
 17/32 anonim ***** válasza:
93%
Igen, a felmelegedés nem áll meg a határon. De: ott sem az intelligens, művelt réteg szaporodik, mint a nyúl. Nekik van 1-2, nagyon max 3 (baromi ritka az a tanult, jó körülmények közt élő család, ahol van 6-7-8gyerek. Biztos van, de többségében nem ők szülnek tizet). Ott kéne ezt valahogy leszabályozni, nem büntetéssel, oktatással! Hogy messze nem elég, ha a gyerekek nem hal éhen, inkább legyen 1 akit taníttat, mint 5 aki pucér fenékkel kerül a világba és viszi tovább azt, hogy csináljunk annyit amennyi jön. Magát generálja a probléma, nem látnak mást. Több tanulmány van már arról, hogy alhol engedik a lányokat is iskolába (nem muszáj felsőoktatásra gondolni, habár az lenne a legjobb, ha arra is lenne lehetőségük. De legalább egy általános tudást szereznek) sokkal kevesebb a sokgyerekes család, mert van elég információjuk, hogy felfogják mit is kéne megadni nekik és inkább nem szülnek annyit. A tanultlan rétegben mindig több gyereket szülnek, sokszor a semmire, aztán azok a gyerekek is, meg az ő gyerekeik is. Aki ebből magától kitör az talán ezerből egy. Vannak nagycsaládok, ahol a gyerekek rendezettek, tanulnak, hasznos tagjai lesznek a társadalomnak (ki ki a maga módján), de nem ez a többség. Tudom, hogy annak a gyereknek az ökológiai lábnyoma 1/7-e a miénknek, de 1: sokan vannak, 2: ha itt, akik ezt már tudják "kihalnak", mert nem születik elég gyerek, az nem segít. Mert attól ott még születnek tucatszám, akik majd mennek máshova, és pótolják a népességet (népvándorlás) oda is szülnek egy tucatot stb stb Oktatás, oktatás, oktatás! Az a kulcs.
2023. febr. 3. 17:20
 18/32 anonim ***** válasza:
2%
Előkerülne a bitófa végre.
2023. febr. 3. 18:59
 19/32 anonim ***** válasza:
7%
Sok hulye kisfiunak megkene tanulni kihuzni idoben
2023. febr. 3. 21:06
 20/32 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 13-as!

Hála a jó istennek én soha nem akartam és a továbbiakban sem akarok gyereket. De persze ezt a magadfajtáknak nagyon nehéz megérteni, hogy vannak olyan emberek, akik máshogy gondolkoznak. Nem hiszem, hogy le kéne idiótázni valakit azért, mert megvan benne a szándék, hogy segíthessen a bolygóján. Ahol elméletileg te is élsz, és gondolom nem már csak 10-15 évig akarod élvezni a földi örömöket.

2023. febr. 4. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!