Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan tudom kikerulni azt,...

Hogyan tudom kikerulni azt, hogy ne a faluban levo vedonohoz kelljen mennem az abortuszt intezni?

Figyelt kérdés

A vedono nagyon pletykas es elmondana mindenkinek hogy abortuszom lesz, es amikor varakozni kell ra a rendeloben akkor is mindenki tudna hogy miert megyek a vedonohoz hiszen nincs gyerekem, csak az anyukak es a terhes kismamak jarnak hozza itt.

Nem akarom hogy barki is tudjon errol az egeszrol ebben a faluban, senkinek semmi koze hozzam, rolam ne pletykaljanak.

A vedono a hivatalban is elmondta regebben egy falusi norol hogy gyereket vetetett es az egesz falu arrol beszelt, mindig hallottam amikor pl vartam a buszt.

Ki tudom ezt valahogy kerulni hogy ide kelljen hozza menni?

A csaladsegito az a szomszed varosban van, azzal nincs baj csak nem tudom vsjon oda is koze van a vedononek?

2022. nov. 20. 00:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

9

Bele

Amúgy nálunk a Csvsz= a védőnővel🤷🏻‍♀️

2022. nov. 30. 08:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem meg, de milyen kiskönyvről van szó? Nemrég költöztem csak ide. Köszönöm, ha valaki válaszol.
2022. dec. 15. 01:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha legközelebb terhes leszel és megtartod, akkor ahhoza terhességhez tartozik egy kiskönyv.

Ebbe vezetik.

Le lehet tagadni, de ez egészségügyileg egy fontos infó, tehát normàl esetben belekerül.

2022. dec. 15. 04:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Külföldön végzett abortusz is megjelenik valamilyen magyar dokumentumban?
2022. dec. 20. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!