Hogyan tudom kikerulni azt, hogy ne a faluban levo vedonohoz kelljen mennem az abortuszt intezni?
A vedono nagyon pletykas es elmondana mindenkinek hogy abortuszom lesz, es amikor varakozni kell ra a rendeloben akkor is mindenki tudna hogy miert megyek a vedonohoz hiszen nincs gyerekem, csak az anyukak es a terhes kismamak jarnak hozza itt.
Nem akarom hogy barki is tudjon errol az egeszrol ebben a faluban, senkinek semmi koze hozzam, rolam ne pletykaljanak.
A vedono a hivatalban is elmondta regebben egy falusi norol hogy gyereket vetetett es az egesz falu arrol beszelt, mindig hallottam amikor pl vartam a buszt.
Ki tudom ezt valahogy kerulni hogy ide kelljen hozza menni?
A csaladsegito az a szomszed varosban van, azzal nincs baj csak nem tudom vsjon oda is koze van a vedononek?
9
Bele
Amúgy nálunk a Csvsz= a védőnővel🤷🏻♀️
Ha legközelebb terhes leszel és megtartod, akkor ahhoza terhességhez tartozik egy kiskönyv.
Ebbe vezetik.
Le lehet tagadni, de ez egészségügyileg egy fontos infó, tehát normàl esetben belekerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!