Hogy lehet kikerulni a nem szabad című szot?
Figyelt kérdés
miota mászik,hol a kábelt hol eezt hol azt nezzi,ami nem szabad,de egesznap nem lehet ezt mondani,hiszen a gyerek megbolondulna ha soha semmit nem csinalhat.és csak mindig a nemet hallja.ezt ki hogyan oldja meg?2009. máj. 20. 10:20
1/2 anonim válasza:
pl:jujuj,abból baj lesz,vigyázz,az veszélyes!Én ezeket mondtam és,amikor nagyobbacska lett elmondtam mit,miért ne.
2/2 anonim válasza:
miért hallaná egész nap ezt? Az oké hogy konektorba ne nyulkáljon, olyat ami a testi épségét veszélyezteti , ne csináljon, de azért nem egész nap rosszalkodik:) szerintem egy 6-7-8 hósnak kell az egyértelmű "nem szabad" utasitás, nem hinném hogy ha megmagyarázom neki, hogy mi lesz ha megnyalja a tévékábel véget, akkor nem mászik oda. Én határozottan mondom, hogy nem szabad, elhuzom a veszélyes helytől, majd elmesélem röviden, miért nem, pl :nem szabad, mert megráz és fájni fog. ...stb. Szóval had fedezze fel a dolgokat, ott kell lenni körülöttük és figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!