Mennyire vagyok rossz ember?
Nagyon nagy gonoszság az hogy nem akarom őt és még bűntudatom sincs az abortusz iránt?
Szörnyű embernek érzem magam.
Párom azt mondja ram hogy szívtelen vagyok és nincsenek érzéseim és egyetértek vele, valami nincs rendben velem.
Ő hordja ki? Ő kockáztatja, hogy belehal a szülésbe?
Nem. Akkor? KSS a neve.
Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kell - én pl akartam védekezni, de az akkori párom megerőszakolt - nem, nem ilyennek ismertem meg, csak "rossz napja volt, és neki jár a szex".
Pech. Félreismertem, és még az a szerencsém, hogy másnap azonnal mentem 72 órásért - és dobtam is.
A védekezni kell szép mantra, de egyik sem 100%-os.
Vagy akkor nincs szex. Nincs behatolás, semmi - ja, az a pasiknak nem jó, nekik kell a lyuk, de ha teherbe EJTIK! a nőt, akkor a nő a szmt, amiért elveteti a magzatot.
Nem kell bedugni a nőbe, akkor nem lesz magzat, nem kell problémázni.
22-es, ez súlyos érvelési hiba. Nem baj, megesik. ;)
Örökbe adni? Annál mérföldekkel jobb az abortusz.
Nő oldaláról: 9 hónapig szenvedsz egy benned élő "parazitától", fájdalmasan megszülöd. Testi elváltozások tömegét okozza. Lelkileg is sokkal megterhelőbb, mert már egy kész gyerektől, akit a kezedben tarzottál jóval nehezebb megválni.
Gyerek oldaláról: ha nem makk egészséges fehér gyerek akkor szinte esélytelen, hogy nevelőszülőket kap. Az állami gondozás a legrosszabb dolog, ami egy gyerekkel történhet. Olyan környrzetben felnőni, ahol a nem kaphat elég szeretetet és 0 támogatással kell önnáló felnőtt életet kezdenie, amint befejezte a középiskolát. Annál már jobb, ha meg se születik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!