Mennyire vagyok rossz ember?
Nagyon nagy gonoszság az hogy nem akarom őt és még bűntudatom sincs az abortusz iránt?
Szörnyű embernek érzem magam.
Párom azt mondja ram hogy szívtelen vagyok és nincsenek érzéseim és egyetértek vele, valami nincs rendben velem.
Szerintem ez nem gonoszság, vagy rosszaság kérdése.
Felfogás kérdése.
Jelenleg az a társadalmi elvárás, hogy ezért teljesen össze kellene törnöd.
Én mondjuk tudom, hogy engem egyáltalán nem viselne meg.
Picit sem.
Egyszerűen nem tudok gyerekként gondolni rá.
Ezt úgy mondom, hogy épp korai terhes vagyok a tervezett gyerekünkkel.
Most sem tartom annak.
Nem érzek semmit, csak aziránt örömöt, hogy tudom, hogy lesz. Ha ne adj Isten történne valami a veszteséget érezném, de mèg biztosan nem gyászt.
Mindezek ellenére természetesen tökéletesen felmérem a helyzet komolysàgàt, emiatt a védekezésre mindig nagyon figyeltem, de érzelmileg tőlem ilyenkor az embrio semmi.
Más esetekben a EQ-m pedig kiemelkedő, durván, voltam több felmérésen is egy kísérlet részeként.
Csak nagyon racionális vagyok, egyébként évekig sebésznek készültem..
Szóval nem feltétlenül jelent bajt, de ha te ia azt állítod, hogy baj van, akkor van benne valami.
13: Nem véd semelyik módszer sem 100%-osan, és szeretnek a f@szik trükközni, ha rájuk jön a "tovább akarom adni a génjeimet" hiszti. Rengeteg esetről olvastam, ahol a pasi szex közben sutyiban lehúzta a gumit, me' minek az, majd megjön a nő kedve a babázáshoz, ha már benne van.
Ha "divat" lenne fogamzásgátlás helyett használni az abortuszt, akkor nem 150-200ezer jutna egy évre, hanem 10 millió.
Az hogy lehet, hogy valakinek egy darab abortusza sem lesz élete során, valakinek meg több is?
Azt nekem senki ne mesélje be, hogy mindig ott szakad ki a gumi, meg pont ott nem hat a fogamzásgátló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!