17 évesen mehetek egyedül is abortuszra magánrendelésen?
Ausztriában igen, és az sem sokkal drágább mint a magyar magánrendelés!
11,12! A magyar törvények külföldön is vonatkoznak a magyar állampolgárokra!
Ha később kiderül, nagyon megütheti a bokáját a kérdező!
Érdekes, ezt NEM írtad le!
#13, és HOGYAN derülne ki? A kérdező bemegy a rendőrségre és feljelenti önmagát??? Ugyanis Ausztriában nem lehet olyan után nyomozni, ami ott nem bűncselekmény...
Egyébként a "nagyon megütheti a bokáját" az max 1 év fogház - büntetlen előélet esetén felfüggesztve.
Nem tudom miért zavar titeket ennyire, hogy LÉTEZIK KIÚT a kérdezőhöz hasonló helyzetben lévőknek, nem csak az átkozott sötétkonzi agybajba caló becsicskulás...
Egyébként a saját lányomnak is Ausztriát javasolnám ilyen helyzetben...
16os, mondjuk kérdező meghal műtét közben. Vagy átlukasztják a méhét és belső vérzése lesz, a szülei meg nem tudják hol keressék. Mire megtalálják és feljelentik a kórházat.
Én a saját lányomnak a védekezést javasolnám.
#18, utólag? Az hatásos. Amúgy miből gondolod, hogy a kérdező nem védekezett...?
öö..talán mert abortusza lesz?:-D Normális védekezés mellett még senkit nem hallottam teherbe esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!