Ha elszeretném vetetni a babát akkor meg egyszer elkell menjek az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Voltam már 6 hetesen élő embrió . Akkor meg a férjem azt mondta tartsuk meg , most meg azt h ne. Megint elkell menjek az orvoshoz vagy elég az a papír amit először adott ? És azzal menni a család segitohoz?2022. okt. 16. 19:58
11/15 A kérdező kommentje:
😃 koszi a valszokat
Jobban vagyok igen koszi :)
2023. febr. 2. 23:46
12/15 A kérdező kommentje:
Es mar kell a csaladvedelnishez olyan papir is,hogy nem szeretned megtartani. Sajnos nem eleg az elso papir amin csak a terhesseg kora szerepel. De mindegy csak azert irtam le ha valaki esetleg ezt nem tudna es a jovoben lenne egy ilyen kerdese :)
2023. febr. 2. 23:48
13/15 A kérdező kommentje:
Es a magzat sziv vereset se kell meghallgatni eleg ha latod a monitoron hogy ver a kis szive :/ mondta az orvos hogy vagy vizualisan kell bemutatni vagy ugy hogy hallani lehessen . Ezt direkt megkerdeztem ,hogy nehogy vissza dobja ez miatt a papirt a csaladvedelmis .
2023. febr. 2. 23:50
14/15 anonim válasza:
A lényeg az Kérdező, hogy túl vagy rajta, lehet tovább lépni az életetekben...
15/15 A kérdező kommentje:
Igen
2023. febr. 6. 07:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!