Ha elszeretném vetetni a babát akkor meg egyszer elkell menjek az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Voltam már 6 hetesen élő embrió . Akkor meg a férjem azt mondta tartsuk meg , most meg azt h ne. Megint elkell menjek az orvoshoz vagy elég az a papír amit először adott ? És azzal menni a család segitohoz?2022. okt. 16. 19:58
1/15 A kérdező kommentje:
Kérlek csak olyanok írjanak aki tud segíteni . Igyis lelkileg a padlón vagyok ……….
2022. okt. 16. 19:58
2/15 anonim válasza:
Ha papírod van a terhességről, akkor bejelentkezhetsz a családvédelmi szolgálatnál a beszélgetésre, emiatt nem kell újra elmenned az orvoshoz. Nagyon sajnálom,amin keresztülmész.
3/15 anonim válasza:
De te mit akarsz? Ez a Te döntésed nem az övé.
4/15 anonim válasza:
Kérdező, ha szerepel rajta aterhesség kora, akkor elég az a papír.
#3, normálisék akkor vállalnak gyereket, ha mindkét fél gyereket akar, lévén mindkettőjük életét alapvetően befolyásolja, közös felelősséget teremt.
5/15 anonim válasza:
Mehetsz a családvédelmihez azzal a papírral amit kaptál. De ha nagyon a padlón vagy a döntés miattt, akkor én ezt átgondolnám, mondom ezt úgy hogy volt ab-m, teljesen saját döntésből, senki nem kényszerített rá. Ha ennyire megvisel már most, akkor nehéz lesz feldolgozni.
7/15 A kérdező kommentje:
Már megtörtént a megszakítás . :/
2022. nov. 7. 10:28
9/15 anonim válasza:
Ha nem a férjedtől van hanem valaki mástól,és titkolni akarod a férjed elől akkor már az első alkalommal el kellett volna vewtetni,de még 12 hetesig el lehet vetetni,de ha kikaparják belőled akkor nem lehet többé gyereked. Gondold meg,hogy akarod e vagy nem.
10/15 anonim válasza:
#9. Olvasd már el még egyszer a kérdést!
Plusz már megtörtént!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!