Szerintetek a szívhang törvény miatt kevesebb abortusz lesz? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Szerintem kifejezett kínzás egy ekkora döntés előtt álló nőt mégjobban megtaposni. A férfiakat bezzeg nem érinti akik eltűnnek a nő életéből, miután felkoppintották őket.
Aki nem akar gyereket/kórosan fejlődik/erőszak eredménye/stb szerintetek ettől meggondolja magát?
2022. szept. 13. 10:24
61/63 anonim válasza:
#59 meg az orvosi kamaránál is okosabb vagy [link]
62/63 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a kamara, mit tàmogat vagy mit nem. Attól a tény még tény marad.
Most ha arról cikkeznek hogy tàmogatjàk hogy a macska holnaptól kutya néven fusson, attól a macska nem macska marad? De.
Tovàbbra sincs semmilyen szövegértési gondja senkinek.
63/63 anonim válasza:
Régi kérdés tudom. De igazából most lehet látni. Sajnos én pont most kényszerülök erre a döntésre. A vedőnő mondta nekem,hogy ők nem látják,hogy ez változtatna a dolgon. Nem lett kevesebb abortusz emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!