Szerintetek a szívhang törvény miatt kevesebb abortusz lesz? (többi lenn)
Szerintem kifejezett kínzás egy ekkora döntés előtt álló nőt mégjobban megtaposni. A férfiakat bezzeg nem érinti akik eltűnnek a nő életéből, miután felkoppintották őket.
Aki nem akar gyereket/kórosan fejlődik/erőszak eredménye/stb szerintetek ettől meggondolja magát?
"A cigányasszony elmegy a 4.meg az 5.abortuszra"
Te úgy látod, hogy abortuszra járnak? Én falun lakom, ismerek cigánycsaládokat, 4 gyereknél egyikben sincs kevesebb. Ha kimész az utcára hány cigány nőt/párt látsz 1-2 gyerekkel?
Mikor missed ab műtetem volt, aznap 24db ilyen műtetet csináltak. Pontosabban 3db missedet, a többi abortusz volt.
Az a 21 abortuszos közül 1db volt fehér ember....
Amikor én voltak akkor meg 30 db abortusz volt abból 1 volt cigány, ennyi.
Ahány cigányt ismereke mindnek 6-7-8 gyereke van, magyaroknak legfeljebb 3. Arányok.
A cigányok továbbra is kevésbé járnak abortusz emiatt a törvény miatt meg még kevesebbet fognak.
Szerintem azt kellene befolyásolni valahogy vagyis szabályozni, hogy azok a nők akik nem képesek eltartani egy gyereket mindegy, hogy milyen okból, ne szüljenek azért, hogy aztán gyermekotthonban kerüljenek ahol aztán vagy lesz családjuk vagy nem.
(Kivétel a nemi erőszak stb amiről nem tehetnek a nők)
Nyilván itt arra gondolok, hogy össze vissza minden előrelátás nélkül megy a szex védekezés nélkül, a terhességet eltitkolják, aztán JOBB ESETBEN egy inkubátorban vagy a gyermekotthonban kötnek ki szegény magatehetetlen gyerekek.
És én ezeket az embereket ugyan úgy büntetném, hátha aztán átgondolják 2x, hogy ha csúnyán mondva ba*zni tudok akkor védekezni is.
És ha nem lenne annyi felelőtlen ember ami manapság van akkor nem lenne annyi abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!