Szerintetek a szívhang törvény miatt kevesebb abortusz lesz? (többi lenn)
Szerintem kifejezett kínzás egy ekkora döntés előtt álló nőt mégjobban megtaposni. A férfiakat bezzeg nem érinti akik eltűnnek a nő életéből, miután felkoppintották őket.
Aki nem akar gyereket/kórosan fejlődik/erőszak eredménye/stb szerintetek ettől meggondolja magát?
"Ezt az egyet sosem fogom megérteni, a minden felelősség nélküli bacást."
Nézz szét mondjuk a kamaszok meg a szülő-gyerek kategóriákban. Rengeteg kérdés van, hogy anyuka sikítófrászt kap attól is, ha a 16-18 éves lánya rá már nézni egy fiúra, se hajfestés, se tanga, se rövid nadrág, mert attól k_rva lesz, nincs tampon, mert attól elveszti a szüzességét (ilyet személyesen is ismerek, hihetetlen), 20 évesektől is elvárják, hogy otthon üljenek, mert ne fiúzzon,neki a tanulás a dolga. Na ezek a gyerekek vajon mennyire lettek felvilágosítva? Vajon az ilyen lányok meg merik-e majd kérdőjelezni, mikor Sanyi azt mondja nekik, hogy csak egy percre teszi be gumi nélkül, meg kihúzza időben? Nem valószínű, lást az erről szóló millió kérdést itt az oldalon is. Az iskolákban is ami felvilágosítás címszóval megy, vicc. De a hittan az bezzeg kötelező.
25: istenem, ez komoly? Házasságig várjon? Ez már akkor is ökörség volt, amikor még elvileg eszerint éltek az emberek, annyi megesett tinilányt adtak sos férjhez, hogy hihetetlen. Ráadásul milyen jó is házasságig várni, aztán esetleg kiderül, hogy full mások az igények, és egy kalap szar az egész... tényleg megéri, véletlenül se ismerje már meg biztonságos keretek közt, normálisan védekezve a saját szexualitását, és válasszon hozzá illő partnert.
Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy házasságban is lehet egy terhesség nem kívánt.
Már régen bizonyították, hogy az abortuszok nagyszámú csökkenését a fogamzásgátlás könnyű, széleskörű elérhetőségének biztosításával lehet elérni. De hát az ugye pénz, a korlátozás meg tiltás, meg csak pár perc pötyögés a számítógépen. Itt látszik gyönyörűen, hogy nem az abortuszok számának csökkentése a cél, nem a kis ártatlan lelkekért aggódnak, hanem ez is része a tenyész pol... bocs, családbarát politikának.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy kizárólag a rejtett munkaerőknek köszönhetjük, hogy még nem tiltották be az abortuszt. Erre nagyon sok pénzt fel mernék tenni.
Most erre én azt mondom, itt vagyok 30 éves. Én 2 gyereket terveztem, 2 gyerekem lett. Ha a fene fenét eszik. Ha az égből kisindiánok potyognak. Ha ne adj isten piros hó esik, na akkor sem akarok 3.gyereket. nem. Soha. Semmilyen körülmények között.
2 ilyen szülésélmény után... a 2.mellékhatásait a mai napig kezelem, pedig 1 éve szültem. Nem...
Akkor mi a szájbatekert joistenért nem köttethetem el magam!?
Hogy esélyt ne adjak egy esetleges abortusznak?!
Mert lássuk be, 100%os fogamzásgátlás nincs. Csak a cölibátus. De lássuk be, az pedig nem házasság, ahol nincs szex..
Én kapásbol itt kezdeném, nem az abortuszt cseszegetni.
29!
Na ebben igazad van.
De akkor jön a masik kérdés. Kb mindenhol az jön velem szembe, hogy új világrend, nepességcsökkentés, direkt elszegényítés, stb stb... akkor meg minek szüljön az ember?
28#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!