Szerintetek a szívhang törvény miatt kevesebb abortusz lesz? (többi lenn)
Szerintem kifejezett kínzás egy ekkora döntés előtt álló nőt mégjobban megtaposni. A férfiakat bezzeg nem érinti akik eltűnnek a nő életéből, miután felkoppintották őket.
Aki nem akar gyereket/kórosan fejlődik/erőszak eredménye/stb szerintetek ettől meggondolja magát?
Abszolút baromság.
Akire hat, az amúgy is jobbb, ha nem hallgatja meg, aki pedig eldöntötte emiatt nem fogja megváltoztatni..
A vicc, hogy az oep rendelésen sokaknak ki kellett kb könyörögni, ha hallani akarták.
Nst-ig volt, hogy nem is..
Hát nekem van 2 gyerekem. Mind a 2nél a szívhangot 1-1 alkalommal hallottam a védőnőnél (3 és 1 évesek, szóval nem régi terhesség).
A szívhang eddig is feltétele volt az abortusznak, én úgy tudom
Én semmi szín alatt nem szeretnék 3.gyereket. ha most ne adj isten becsúszna, nem tartanám meg. Se anyagi, sem lelki okok miatt. Felőlem mutogathatnák, hallgattathatnák a szívhangot, akkor sem gondolnám meg magam.
Rá kerestem, mi is ez a fontos törvény módosítás, hiszen nincs is ennél nagyobb gond az országban... 🤡
Szerintem mindenki saját maga döntsön a saját teste felett, ez konkrétan lelki terror...
Igen, nagyon komoly ez a téma, az abortusz nagyon gáz dolog, de vannak kivételek, amikor nem ítélném el azt az asszonyt, aki ezt az utat választja, pl erőszak áldozata lett. Az más kérdés, amikor mindenki össze fekszik mindenkivel, és semmi jövőkép nélkül felelőtlenen ilyen helyzetbe sodorja magát,és a már létező kis lelket, aki semmiről sem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!