12. hét után vegzett vetélés indikació - kinél hogy zajlott?
A 12.héten végzett kombinált tesztem 1:33 kockázatot hozott ki Down szindrómára,elvégeztettem a méhlepény biopsziát, ami igazolta a 21-es triszomiat.
A babát nem fogjuk megtartani.
A kerdesem azokhoz szólna akiknek volt vetélés indikaciojuk, mert a 12. hét utan már ez az eljárás.
Mennyi ideig tart, mennyire fajdalmas, ki mennyi időt töltött a kórházban?
Hogyan tudtátok feldolgozni a történteket?
Mennyi idő után vállalatok újra gyereket?
köszönöm a válaszokat
#7-es valaszadonak: Melyik kórházban dolgozol?
köszönöm
Azért ennyire ne bízz az aminocentézisben.
Nekem 3-at csináltak mielőtt indukalták a 26 hetes babám.
Aztán a patológiai vizsgálat során kiderült, hogy tévedtek..
(Bajcsy-Zsilinszky)
Azóta idegroncs vagyok!
#13-as valaszadó:
miert indokolta a 26. heti amniocentézis-t? Mi volt a baja a babanak?
Nálam nem amniocentézis volt, hanem méhlepény biopszia, ahol a méhlepényből vesznek mintát, nem magzatvízből, bár mindkét a vizsgálat celja ugyanaz, kromoszóma rendellenesség megállapítása.
#15-os valaszadónak
Holnap fogok befeküdni a SOTE-ra, ahol elvégzik a vetélést, 2 ülésben. előre rettegek az egésztől, fizikai es lelki értelemben is. :(
A keddi UH (szintén a SOTE-n) 3,2 mm volt az NT (12. heten 2,5mm) és már látható volt, hogy a szívével is van probléma :(
Szia! köszönöm az érdeklődést.
Kedde tullettem rajta, szerdán már hazaengedtek a kórházból.
6 óra alatt lezajlott a "szülés", amit egy 20 perces műszeres beavatkozás kovetett altatasban.
Már itthon labadozom.
Fizikailag rendben vagyok, lelkileg még hosszú út áll előttem, hogy ezt feldolgozzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!