Úgy érzem abortusz után teljesen tönkre ment az életem. Hogy juthatok túl rajta?
Figyelt kérdés
Már 6 éve történt a szerencsétlenség.
Azóta sem a párkapcsolat nem jön össze, sem semmi más. Teljesen tönkre ment azóta az életem.
Helyre lehet még hozni? Vagy túl lehetek rajta valaha is?
2022. aug. 2. 13:38
11/14 anonim válasza:
És kitől volt az a második? Miért nem annak az apjával élsz együtt?
12/14 anonim válasza:
Gondolkodj racionálisan. Ha megszülöd, teljesen magadra maradsz, nem lett volna hol laknod, senki sem támogatott volna. A meglévő gyereked életét tovább romboltad volna. Jó döntést hoztál, azt, ami abban az élethelyzetben szükséges volt. Ezen az egészen túl kell lépni.
13/14 anonim válasza:
Veled van a baj. Szedd össze magad, kérd szakember segítségét, és utána kezdj ismerkedni.
14/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy ezt fel lehet-e dolgozni, mert nem a te akaratodból történt. Nagyon szomorú, hogy a szüleid így álltak ehhez az egészhez hozzá. Nem tudom, hogy a gyerekek apja fizetett volna-e gyerektartást, de az biztos, hogy akaratom ellenére senki nem tudna rávenni egy abortuszra. Ha kell, inkább mennék anyaotthonba átmenetileg, vagy más rokonhoz, baráthoz, egy szobát bérelnék, vagy bármi, de az tuti hogy a védőnőnél önkormányzatnál is ki jártam volna minden irodát, de a baba maradt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!