Abortusz utan mennyi ido kell, hogy teljesen visszamenjen a has?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 13:23
1/7 anonim válasza:
kb annyi mint ameddig terhes voltal. nekem hat het alatt visstament anno.
2/7 anonim válasza:
12. hét előtti volt?
A méh a 16. hét előtt nem lépi át a szeméremcsont vonalát, ennek megfelelően semmilyen előredomborodást nem okozhat. Ha puffadt vagy még, akkor az a progeszterontól van, ha kiürül-helyreáll, elmúlik.
3/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat!
Igen, 11 hetes voltam.
2014. márc. 8. 15:46
4/7 anonim válasza:
Nagyobb probléma ne érjen az életben,csak a hasad nagysága...
5/7 anonim válasza:
Szakadjatok már le az abortuszosokról. Mindenki érzi mivel tud elszámolni. Ti a saját lelketekkel törődjetek, ne a másikével.
6/7 anonim válasza:
Nem ertem mert kell minden abortuszos kerdeshez valami bantot hozzafuzni.Ha nem tetszik a kerdes,akkor ne szolj hozza...
7/7 anonim válasza:
Nekem is 11. héten vilt de semmi nem látszott rajtam, pedig vékony vagyok, Nem volt hasam, nem nőtt a mellem. Úgy néztem ki mint máskor, és ab. után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!