Abortusz után hány hét múlva szabad alkoholt inni?
Figyelt kérdés
Senki se értse félre, csak lesz majd egy születésnap amit meg szeretnénk ünnepelni és iszogatásra gondoltunk, az lenne a kérdésem hogy abortusz után minimum mennyit várjak az alkohol ivással és az edzőterembe járással?2022. jún. 12. 13:14
1/4 anonim válasza:
Hát aznap talán még nem, a gyógyszerek miatt. De utána bármikor. Az edzést kérdezd meg a dokitól, bár szerintem úgy egy hét múlva azt is lehet, nem tudom, mennyire kemény.
N
2/4 anonim válasza:
Abortusz esetén is van kontroll. Az edzéssel azt mindenképpen várd meg, és a dokit kérdezd meg akkor.
3/4 anonim válasza:
alkoholfogyasztás azután, hogy nem kell gyógyszert szedni miatta (fájdalomcsillapító).
az edzés a gyógyulás gyorsaságától és attól is függ, hogy mi maga az edzés. de erről mindenképp megkérdezném a dokit, hogy mikortól javasolja.
4/4 anonim válasza:
Én másnap már ittam alkoholt grillparty volt. Futni újra 3nap múlva mentem de már a 2.nap elmúlt a vérzésem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!