Egyáltalán van olyan, hogy jó döntés?
Kedves #30, természetesen nem merül fel, a védekezés kérdése az abortuszos témákban tökéletesen indifferens, mint már párszor leírtam, pár itteni kérdésben. Ugyanis a világon semmit nem változtat a terhességgel előállt problémán, semmiféle megoldást nem kínál semmire.
#32, nézd, valójában minden egyes szülés próbára teszi a házasságokat, nem véletlen, hogy a szülést követő 1-3 évben van a legtöbb válás. Nyilván, ha az átlagosnál több probléma halmozódik fel, akkor ennek jócskán megnő az esélye... leginkább akkor, ha sérült gyerek születik, de az ikrek, meg a kis korkülönbséges szülések esetén is. Egyébként az ikrek egy könnyebb sztori, mert ott a 2 gyerek tök azonos életciklusban van, nem az van, hogy a nőnek a túl gyors teherbe esés miatt eleve poblémásabb a terhessége, amitől a férfi a munkája mellett a nyakába kap egy pár hónapos csecsemőt, meg egy veszélyeztetett terhes feleséget egyszerre. Pláne úgy, hogy köztük eleve jó nagy feszkó van a terhesség megtartása miatti viták miatt.
#31 " megbánnád az abortuszt, ami után felléphet depresszió és " khmmm... a depressziót a hirtelen hormonszint-változás váltja ki, a mai tudásunk szerint, úgyhogy szülés után is ugyanúgy felléphet, sőt...
#34, az szerintem evidens, hogy a váratlan újszülött elhelyezése is problémát okoz, ez természetesen nálunk is adott volt:( (meg még van vagy 625 ilyen evidens gond, és csak a legfontosabbakat soroltam fel,de a hely, az időbeosztás, stb, stb...)
Te leírtán egy pozitív kimenetelt, én egy negatívat, mindkettő benne lehet a pakliban. Hogy a Kérdezőéknél mi történne, az csak akkor derül ki, ha átélik... és az a baj, hogy utólag már nem lehet visszacsinálni, ha mégsem a pozitívabb várakozás igazolódik be.
Meg azért az se mindegy, hogy mennyi idő telt el a szülés óta... egy pár év minimum szükséges, hogy az ember lássa, valójában mit okozott a helyzet a kapcsolatban... (nálunk már 30+ év, szóval már nemigen lehet meglepi...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!