Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egyáltalán van olyan, hogy jó...

Egyáltalán van olyan, hogy jó döntés?

Figyelt kérdés
Kisbabám lassan fél éves lessz nagyon várt baba! Évekig küzdöttünk érte és volt pár vesztésem is! Neki szól éjjelünk-nappalunk❤️ Császáros voltam,sajnos utánna az együttlét nem ment, nem fájt csak annyira rosszul éltem meg a császárt, hogy még a férjemet se kívántam.Párom egy türelmes imádni való férfi aki teljesen mellettem áll! Pár hete kaptunk a családtól egy romantikus estét amikor is vigyáztak a kicsire,ami annyira jól sikerült, hogy minden gondolatot félre téve végre együtt tudtunk lenni. Persze a két okos nemgondolt a védekezére, így 3napja pozitív lett a tesztem(előtte évekig semmi pedig aztan nem szoktunk védekezni). És most bevagyok tojva, nagyon pici lenne ez a korkülömbség és nemtudom hogy hogyan bírnánk 😔 igazából teljesen egyedül vagyok férjem családja itt van, de hadjuk is az én családom messze van, segitenek, de még se tud édesanyám ide költözni. És hát borzasztó nehéz volt a terhességem hiszen hetekre ágyba kerültem.Nem teheném meg most, hogy feküdjek. És igen lehet borzasztó rossz ember vagyok, de akármennyire is elitélem megfordult a fejembe az abortusz és a férjemébe is még ha a szívünk mélyén szeretnénk is a babát😔 Nemtudom, hogy egyáltalán lehet-e jó döntést hozni 😔 Köszönöm, hogy ki írhattam magamból!
2022. jún. 3. 06:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
17%

Te magad keverted bele anyukád.És ez nem blog,csinálj egyet ott elmelkedhetsz,aki kíváncsi rá az meg elolvassa.

Én minden ilyen kérdésnél elgondolkodok, hogy vajon mennyi esélye van annak, hogy valaki ha amúgy meg akar tartani egy babát elolvassa a válaszokat és meggondolja magát,kb 0 ha osztonszeruen jön neki zsigerből hogy kell a gyerek.Ebben a kérdésben meg tipikus dolgok vannak, olyan amivel majd jönnek a válaszok,mindenki biztat vagy belekot a védekezést illetően.Aztan sírsz egy sort mert szinte egyedül vagy.Kb minden nő egyedül van otthon a babával,babákkal míg a férje dolgozik.Van akinek utazik is és esetleg napokra marad egyedül vagy hetekre, aztán mégse sír.,😂 Annyira nem lehetsz gyerekeszű hogy ezt ne lásd magad körül.

2022. jún. 3. 09:43
 22/37 A kérdező kommentje:
Rendben egy tündér vagy 😂 De légyszi sepregess a saját házadnál!a másik hogy okosan beszélj a stílusodból észre lehet venni ki a gyerekeszű!És még egyszer mondom az édesanyám a szádra még kiejtve se vedd!ha olvasnál ami látom nem megy írtam,hogy csak azért hoztam fel mert sok helyen olvasom,hogy családi támogatás és én ezt meg akartam előzni!teljes mértékben egyedül vagyok!Nevelem a gyermekem,vezetem a háztartást napi többször megyünk sétálni van kutyusunk is és a férjem dolgozik!!azert mert azt írtam,hogy néha tök jó,hogy a mama sétál a kicsivel biztos irtó rosszat csinálok!Szóval itt és most befejeztem!Szép napot!
2022. jún. 3. 09:56
 23/37 anonim ***** válasza:
30%
22: Ilyen gyenge felfogóképességű, gyenge szövegértésű embert már rég láttam. Kérdező! Szerintem ne foglalkozz vele, úgysem érti, amit olvas.
2022. jún. 3. 11:42
 24/37 A kérdező kommentje:
24# Köszi,már teljesen elengedtem csak dühítő hogy vannak még ilyen emberek,ma belém holnap másba köt majd bele!Sose értettem miért kell így viselkedni persze mindenkinek van véleménye de a stíluson még csiszolnia kéne!De örülök,hogy tényleg több a pozitív ember 😊 És annak is,hogy vagytok Ti akik igazán értettétek miért irtam ki!Szép napot neked 😊
2022. jún. 3. 12:08
 25/37 anonim ***** válasza:
61%
Boldogtalan és a frusztráltságát itt tölti ki másokon. Otthon vagy az urcán arrcal nem meri. Én azt nem értem, hogy ha zavarja a kérdésed, akkor miért van olyan oldalon, ami tulajdonképpen erre való. 😃 Hihetetlen.
2022. jún. 3. 17:27
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nálunk az exemmel 6 hét különbséggel lett a két gyerek... jó, én egyértelműen nem is akartama másodikat ilyen körülmények között, de őszinte leszek, ha géppisztolyt szorítanának a fejemhez, akkor se vállalnék még egyszer ilyen szituációt. Ugye mutatja a helyzet végeredményét az is, hogy az ex ex lett...

Persze én nem ismerem a ti teherbíró képességeteket, ezt nektek kell ketten eldönteni...

2022. jún. 4. 00:29
 27/37 A kérdező kommentje:
25# Ugyan így gondolom én is 😊 De jó,hogy vannak ilyen pozitív emberek🤗 Köszönöm!
2022. jún. 4. 12:17
 28/37 A kérdező kommentje:
26# Hát igen teljesen meg értelek!Akkor Ti nem is tartottátok meg ha jól veszem ki az írásodból.Tegnap utolértük az orvosomat,őszinte volt és mondta,hogy nagy az esélye a vetélésnek(nekem császár alatt mást is találtak és azt is el kellett távolítani).Nehéz helyzet amibe saját hibánkból estünk!
2022. jún. 4. 12:24
 29/37 anonim ***** válasza:
Kérdező (#28), de, az exem megtartotta... ugye ez az a téma ahol a nő egy személyben is dönthet, hiába ellenzi a férfi... ugye ezt írtam: "nálunk az exemmel 6 hét különbséggel _lett_ a két gyerek...". Pont ezért van tapasztalatom a témában.
2022. jún. 4. 23:41
 30/37 anonim ***** válasza:
Azért felmerül a kérdés kedves 29, te védekeztél?
2022. jún. 5. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!