Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egyáltalán van olyan, hogy jó...

Egyáltalán van olyan, hogy jó döntés?

Figyelt kérdés
Kisbabám lassan fél éves lessz nagyon várt baba! Évekig küzdöttünk érte és volt pár vesztésem is! Neki szól éjjelünk-nappalunk❤️ Császáros voltam,sajnos utánna az együttlét nem ment, nem fájt csak annyira rosszul éltem meg a császárt, hogy még a férjemet se kívántam.Párom egy türelmes imádni való férfi aki teljesen mellettem áll! Pár hete kaptunk a családtól egy romantikus estét amikor is vigyáztak a kicsire,ami annyira jól sikerült, hogy minden gondolatot félre téve végre együtt tudtunk lenni. Persze a két okos nemgondolt a védekezére, így 3napja pozitív lett a tesztem(előtte évekig semmi pedig aztan nem szoktunk védekezni). És most bevagyok tojva, nagyon pici lenne ez a korkülömbség és nemtudom hogy hogyan bírnánk 😔 igazából teljesen egyedül vagyok férjem családja itt van, de hadjuk is az én családom messze van, segitenek, de még se tud édesanyám ide költözni. És hát borzasztó nehéz volt a terhességem hiszen hetekre ágyba kerültem.Nem teheném meg most, hogy feküdjek. És igen lehet borzasztó rossz ember vagyok, de akármennyire is elitélem megfordult a fejembe az abortusz és a férjemébe is még ha a szívünk mélyén szeretnénk is a babát😔 Nemtudom, hogy egyáltalán lehet-e jó döntést hozni 😔 Köszönöm, hogy ki írhattam magamból!
2022. jún. 3. 06:13
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
76%
Tartsd meg szerintem. Az abortusz miatt nagy lelkiismeret furdalásod lenne. Nehéz lesz de gondolhatsz arra, hogy most “le tudod az egészet”, és pár év múlva nem kell vért izzadni a kistesóért :).
2022. jún. 3. 06:20
 2/37 anonim ***** válasza:
65%
Igen, van olyan, hogy jó döntés. Mindig az, ami az adott embernek megfelelő. Ha akartok gyereket, akkor megtertod, ha nem akartok, akkor nem tartod meg. Amúgy meg tessék védekezni és nem fog q kérdés se felmerulni.
2022. jún. 3. 06:35
 3/37 anonim ***** válasza:
82%
Megtartanám, bár be lennék tojva. De te ismered a te teherbírásodat.
2022. jún. 3. 06:53
 4/37 anonim ***** válasza:
89%
Szeretnétek még másik gyereket kérdező? Ha igen, tartsd meg, mert ki tudja az abortusz után összejönne-e még egyszer.
2022. jún. 3. 06:56
 5/37 anonim ***** válasza:
87%

Eszembe sem jutna, most keresnék fizetett segítséget, hogy baj esetén legyen hova nyúlni ha pihennem kell.

Azon is gondolkodj el ha most elveteted és 2 év múlva szeretnél, és nem jön, akkor mi lesz.

2022. jún. 3. 07:02
 6/37 anonim ***** válasza:
83%
Én biztosan megtartanám.
2022. jún. 3. 07:12
 7/37 anonim ***** válasza:
79%
Csak az ismeretlentől félsz, hogy mit hoz a jövő két picivel, de igazából szeretnétek ti ezt a gyereket nagyon is.
2022. jún. 3. 07:22
 8/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!😊2válaszoló én ha valami nem tetszik akkor nem írok hozza,de örülök,hogy Te egész életedben sose tévedtél esetleg hibáztál!mellesleg estem már teherbe óvszer mellett is!

Persze szeretnénk még egyett ez sose volt kérdés,de hát nem ilyen hamar!Igazából tudom,hogy nem lenne könnyű nem is ez ilyeszt meg hanem maga a 9hónap és a császár utánni gondok!eleve sokszor vèreztem és heteket feküdtem a terhesség alatt ami most abszolult nem menne hiszen egy kis aktív eleven csemetém van aki jelenleg is itt sikongat mellettem 😊 a másik,hogy császár után enyhe depresszióm lett,de rögtön felkerestem egy hozzá értő embert nem vártam,hogy rosszabb legyen!Ettől fèlek igazán.

2022. jún. 3. 07:26
 9/37 A kérdező kommentje:
Ès igen jól írtad az ismeretlen pedig aztan tudom,hogy biztos nem lessz könnyű,ez annyira nem is ilyeszt meg inkább ahogy most így rá gondoltam és nézem a törpém inkább betojtam 🙈
2022. jún. 3. 07:30
 10/37 anonim ***** válasza:
81%

Sokat küzdöttél az első gyermekedért.

Ha akármimor később szeretnél még, tartsd meg mindenképp, utána ki tudja, összejönne-e még egyszer.

És most ez csúnyán hangzik, bocsánat, de erre is gondolj: mivel sok problémád volt, több vetélés, vérzés, veszélyeztetett terhesség... az is lehet, hogy az élet dönt helyetted.

Ha maradni akar, én nem vetetném el, a kis korkülönbség később jó lesz még, bár persze, most ijesztő.

2022. jún. 3. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!