Abortusz után meddig kell várni a szexxel?
Figyelt kérdés
1 hete volt vákumos abortuszom(nem önszántamból) a doki azt mondta 2 hetet várjunk, de vhol 3 meg 6 heteket olvasok.
Negatív kommentek kerüljenek.
2022. febr. 27. 18:44
1/8 anonim válasza:
Ha már nem vérzel, 14 hetes megszakításom is volt, ott is a vérzés végét mondta a dokim.
2/8 anonim válasza:
6 hét, mert regenerálódnia kell a méhednek és mindennek.
3/8 anonim válasza:
6 hét szülés után kell, nem missed után, volt 3 nekem és egy doki sem mondott 6 hetet, csak szülés után.
4/8 anonim válasza:
Ha a doki 2 hetet mondott miért nem hiszel neki?! Majd itt a Körmös Marica jobban tudja?! Vagy a Kőműves Béla?!
5/8 anonim válasza:
Nekem több missed ab volt. Szóval tudok róla mesélni. 2-6 hét volt. Mindig 2 hétnél volt nekem kontroll. Ha minden rendben volt és nem véreztem, akkor szexelhettünk.
6/8 anonim válasza:
6hetig tilos szexualis elet, tampon használat, ülőfürdő!! 10 napig szigoruan tilos emelni barmit is, de utana is erosen ajanlott kimelo eletmodot elni foleg az elso 6hetben! ujabb probalkozassal erdemes megvarni a 2. mensit. az elso menstruacio a kelletenel lehet erosebb, akkor kell visszamenni ha nagyon bo es darabos a verzes illetve a normalisnal erosebb hasi fajdalom/gorcs kiseri. remelem tudtam segiteni;)
7/8 anonim válasza:
6. vagyok, az kimaradt h 3het utan nogyogyaszati kontroll vizsgalat, bar gondolom ez a zarojelentesen rajta van:)
8/8 anonim válasza:
Mi 3 hetet vártunk és picit óvatosan, egy pózban. Fizikailag oké volt, lelkileg viszont nem esett jól végül mégsem ( meg még sokáig nem, de nem vagyunk egyformák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!