Ki hogy élte meg az abortuszt?
Figyelt kérdés
Annyira lelkiismeret furdalásom van, és nem az abortusz miatt, hanem azért mert megkönnyebültem. Sajnos nem a baba tényével lett volna problémám, hanem az apával, akiről időközben kiderült hogy agresszív. Az őszintét megvallva, hatalmas kő esett le a szívemről hogy nem kell vele összekötnöm az életem. Rettegtem hogy megszületik ez a gyermek. Érte a szívem szakad meg, de mégis megkönnyebbültem, és "boldog" vagyok hogy vége...2022. febr. 23. 11:49
1/3 anonim válasza:
Én akartam a gyereket, de beteg lett volna, nagyon rossz hogy nincs itt egy egészséges gyerekem, de azt nem bántam meg egy percig sem, hogy betegen nem szültem meg.
Neked se legyen lelkifurid, miatta egy állattal nem szabad közös gyereket nevelni, a gyerekkel zsarolt volna.
2/3 anonim válasza:
Ha teherbe esnék minden szívfájdalom nélkül elvetetném, mert autoimmun beteg vagyok, ami egyrészt teljesen tönkretenne, emellett nagy eséllyel születne kis súlyú, extrém koraszülött magzatom, esetleg lenne halvaszületés a vége :(
3/3 anonim válasza:
Megkönnyebbültem és boldog voltam, hogy megszabadultam a tehertől.
Soha nem akartam gyereket. ( Mai napig sem akarok 36 évesen, pedig 12 éve boldog kapcsolatban élek a férjemmel)
Pláne nem akartam alig 20 évesen egy agresszív csalótól akivel pár héttel korábban szakítottam miután megcsalt és megvert amiért el akartam hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!