Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Teherbe esetem, védekezés mellett. Itthon már nem tudnám elvetetni, de Bécsben meg igen. Fogalmam sincsen hogy mit tegyek. Mióta a gyerek apa tudja, hogy már nem lehet elvetetni, sokkal hűvösebb velem, valószínűleg már nem fog sokáig tartani a kapcsolat.

Ő nem akarja a gyereket, szerintem igazán engem sem.

Nincsen még gyerekem, szerettem volna, de nem így. Mindenki azt mondja, hogy egyedül nem lehet normálisan felnevelni, megoldhatatlan, és “járna” neki, hogy legyen apja.

36N

2022. febr. 23. 11:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem tartsd meg.

Van egy nagyon jó barátnőm, a huszas évei elején 2 abortusza is volt. Velem egyidős, nemsokára 34 éves. A férjével szeretnének már pár éve babát, de kiderült, hogy nem lehet már neki csak lombikkal lehetne, mert mindkét petevezetéke el van záródva. Valószínűleg valami történt az abortuszok során. Viszont lombikra sem nagyon mehet a sok hormon miatt, mert többször volt trombózisa és egyszer tüdőembóliája és a hormonok amikkel stimulálják életveszélyes állapotot is okozhatnak neki.

Maradt nekik az örökbefogadás, de az sem egyszerű náluk, az egy külön történet...

Na mindegy én megtartanám (nekem 3 van), ez olyan szintű érzelmi kapcsolódás, amit párom sem tudott elképzelni, mielőtt megszületett a közös kisfiunk :)

2022. febr. 23. 15:14
 22/30 A kérdező kommentje:
Nekem mondtak anno az orvosok olyat, hogy nem fog majd összejönni, meg nem is lehet. Egy lusta meg egy nem működő petefészek volt akkor 2-3 havonta jött meg. Nem foglalkoztam vele 20 évesen, hisz akkor nagyon nem akartam babát, ezért inkább szedtem fogamzásgátlót, biztos ami biztos. Ezt ugye egész mostanáig a pozitív tesztig szedtem, utána természetesen az új levelet már nem kezdtem el. Úgyhogy egyfajta ajándék is a pici, csak a párom annyira ellene van, és rettenetesen bánt engem, ahogy viselkedik velem, mint a jégcsap. Persze tudom, nem a pici az oka, csak “előhozta” hogy nem igazán szeret. Vagy egyáltalán nem, mindegy is. És úgy am köll ezek az érzelmi dolgok borítanak ki, mert persze a szokásos. Jó lesz-e neki tényleg, nem fog-e engem okolni hogy neki nincs apja, meg fogok-e tudni oldani mindent ami probléma felmerül majd a kicsi mellett (betegség, munka-nem a legideálisabb munkarend, de persze rengeteg kolléga neveli egyedül a gyerekét)stb.
2022. febr. 23. 15:51
 23/30 anonim ***** válasza:
66%
Tedd ki apukát, ne az ő nyomorára fókuszálj. Állitsd az agyad arra, hogy egyedül vagy, és ha mégsem alakul így, akkor az egy +.
2022. febr. 23. 19:21
 24/30 anonim ***** válasza:
55%
Lehet ez az utolso esélyed,hogy gyereked legyen.Biztos nem vetetném el. Szüleid támogatnak ha úgy van?
2022. febr. 27. 07:19
 25/30 A kérdező kommentje:

Szüleim nagyon várták az unokát. Sajnos a sors fura fintora, hogy pénteken 11+6 bementem az ügyeletre mert gyengén barnáztam, véreztem, és kiderült, hogy 9+4-en megállt a szíve és fejlődése sajnos, 2 nappal az után, hogy még minden rendben volt az ultrahangon. 😔 Szóval 1,5 hete nem élt a kis drága már, jövő héten műtét.

Azért remélem, hogy lesz gyerekem majd olyantól, aki szeret, és nem szarja össze magát a felelősségtől.

Sajnos a picúrka visszafordult 😭😭😭

2022. febr. 27. 08:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom 😔 minden jót kívánok.
2022. febr. 27. 09:23
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom.
2022. febr. 27. 11:10
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! Tudom sajnos, hogy ez bármikor benne van a pakliban 😔
2022. febr. 27. 11:15
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Milyen védekezés mellett lettél terhes? Mert fogamzásgátló mellett baja lehet a gyereknek.

Ha nincs baja, èn tuti megtartanám 36 évesen… ha akarsz gyereket nagyon megbánnád szerintem

2022. márc. 6. 12:56
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi nem láttam mit írtál, csak most…
2022. márc. 6. 12:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!