Mit tegyek szerintetek?
Teherbe esetem, védekezés mellett. Itthon már nem tudnám elvetetni, de Bécsben meg igen. Fogalmam sincsen hogy mit tegyek. Mióta a gyerek apa tudja, hogy már nem lehet elvetetni, sokkal hűvösebb velem, valószínűleg már nem fog sokáig tartani a kapcsolat.
Ő nem akarja a gyereket, szerintem igazán engem sem.
Nincsen még gyerekem, szerettem volna, de nem így. Mindenki azt mondja, hogy egyedül nem lehet normálisan felnevelni, megoldhatatlan, és “járna” neki, hogy legyen apja.
36N
Szerintem tartsd meg.
Van egy nagyon jó barátnőm, a huszas évei elején 2 abortusza is volt. Velem egyidős, nemsokára 34 éves. A férjével szeretnének már pár éve babát, de kiderült, hogy nem lehet már neki csak lombikkal lehetne, mert mindkét petevezetéke el van záródva. Valószínűleg valami történt az abortuszok során. Viszont lombikra sem nagyon mehet a sok hormon miatt, mert többször volt trombózisa és egyszer tüdőembóliája és a hormonok amikkel stimulálják életveszélyes állapotot is okozhatnak neki.
Maradt nekik az örökbefogadás, de az sem egyszerű náluk, az egy külön történet...
Na mindegy én megtartanám (nekem 3 van), ez olyan szintű érzelmi kapcsolódás, amit párom sem tudott elképzelni, mielőtt megszületett a közös kisfiunk :)
Szüleim nagyon várták az unokát. Sajnos a sors fura fintora, hogy pénteken 11+6 bementem az ügyeletre mert gyengén barnáztam, véreztem, és kiderült, hogy 9+4-en megállt a szíve és fejlődése sajnos, 2 nappal az után, hogy még minden rendben volt az ultrahangon. 😔 Szóval 1,5 hete nem élt a kis drága már, jövő héten műtét.
Azért remélem, hogy lesz gyerekem majd olyantól, aki szeret, és nem szarja össze magát a felelősségtől.
Sajnos a picúrka visszafordult 😭😭😭
Milyen védekezés mellett lettél terhes? Mert fogamzásgátló mellett baja lehet a gyereknek.
Ha nincs baja, èn tuti megtartanám 36 évesen… ha akarsz gyereket nagyon megbánnád szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!