Mit tegyek szerintetek?
Teherbe esetem, védekezés mellett. Itthon már nem tudnám elvetetni, de Bécsben meg igen. Fogalmam sincsen hogy mit tegyek. Mióta a gyerek apa tudja, hogy már nem lehet elvetetni, sokkal hűvösebb velem, valószínűleg már nem fog sokáig tartani a kapcsolat.
Ő nem akarja a gyereket, szerintem igazán engem sem.
Nincsen még gyerekem, szerettem volna, de nem így. Mindenki azt mondja, hogy egyedül nem lehet normálisan felnevelni, megoldhatatlan, és “járna” neki, hogy legyen apja.
36N
36 évesen biztos hogy nem vetetném már el,ha amugy is szeretnék gyermeket.
Pláne azért nem mert az apja nem akarja!És? Ha megteheted hogy egyedül vállalod,akkor ne vetesd el! Ha megvannak az anyagi dolgok hozzá,csak azért nem vetetném el,mert nem lesz apja. De lesz egy anyja, aki nagyon szereti. S ki tudja , lehet később megtalálod a párodat így is!
Saját példa, 28 évesen maradtam egyedül a lányommal, 30 évesen talált rám az igazi,azóta házasok vagyunk, imádják egymást a lányommal,és most érkezik a közös baba is.
Ha szeretnéd és egyedül is fel tudod nevelni, van hol laknod, dolgozol, akkor tartsd meg. Nem vagy már fiatal, talán ez az utolsó lehetőséged, hogy gyereked legyen.
Azt nem értem, hogy lettél terhes védekezés mellett és miért csak most derült ki, mikor már nem lehet elvetetni. Ha csak nem át akartad verni a pasit, mert akkor szégyelld magad.
Utolsó, nem nem át akartam verni, és nem csak most derült ki, már nyilván kiderült amikor nem jött meg a tabletta szünetben, és csináltam egy halom tesztet, és mind pozitív lett. 6 hetesen voltam vizsgálaton is, de akkor még nem volt szívhang, mert kisebb egy héttel, egy hét múlva már volt szívhang. Az első vizsgálaton az apa is ott volt.
Egyébként megmondtam neki, hogy ő dönti el, hogy akar-e kapcsolatot majd a gyerekkel, nem kérek egy forintot sem, és felőlem a nevére sem kell hogy vegye.
Van munkám, van saját lakhelyem. Annyi sok gyereket hagy ott az apja még akkor is, ha várták a babát, mégis folyamatosan azt kapom, hogy szar lesz a gyereknek, sanyarú lesz a sorsa, mert nem lesz apja. De más esetben hol a garancia, hogy apa ott marad?
"Mindenki azt mondja, hogy egyedül nem lehet normálisan felnevelni, megoldhatatlan"
Ehhez képest ma Magyarországon százezreknek sikerül. :-)
"és “járna” neki, hogy legyen apja"
Ez végső soron igaz. De gyerekes nőként is lehet még olyan párkapcsolatod, amelyben ő apaként szeretné azt a gyereket.
Ha te tudnád szeretni, akkor tartsd meg. Ha nem, akkor tényleg csak szenvedés lenne a sorsa, akkor jobb, ha nem születik meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!