Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Teherbe esetem, védekezés mellett. Itthon már nem tudnám elvetetni, de Bécsben meg igen. Fogalmam sincsen hogy mit tegyek. Mióta a gyerek apa tudja, hogy már nem lehet elvetetni, sokkal hűvösebb velem, valószínűleg már nem fog sokáig tartani a kapcsolat.

Ő nem akarja a gyereket, szerintem igazán engem sem.

Nincsen még gyerekem, szerettem volna, de nem így. Mindenki azt mondja, hogy egyedül nem lehet normálisan felnevelni, megoldhatatlan, és “járna” neki, hogy legyen apja.

36N

2022. febr. 23. 11:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

Egyetlen pasi se ér annyit, hogy miatta dobjak el egy életet, akit az ő behatása nélkül boldogan várnék és a lehető legjobb anyukája lennék.

Az emberek meg beszélnek, de lehet egészséges lelkű gyereket nevelni egyedül, családban és válás után is, csupán a hozzáállás számít (ha minden más körülmény adott).

Nehéz neked, de kívülről nézve inkább ki kéne dobnod a pasit, minthogy a hangulatváltozásai miatt lemondani 36 évesen a babáról.

2022. febr. 23. 12:34
 12/30 anonim ***** válasza:
71%
Kiváncsi lennék hol élsz, hogy még mindig ilyen f@szságot nyomnak, hogy apa nélkül nincs élet.
2022. febr. 23. 13:06
 13/30 anonim ***** válasza:
62%

Valóban az az optimális, ha mindkét szülő együtt neveli fel a gyereket. Én se tartom helyesnek, ha egy nő direkt úgy vállal gyereket, hogy az apából nem kér, hanem csak magának szüli és kettesben akar vele élni.

Ugyanakkor az életben nem minden optimális, ezt tudomásul kell venni.

Egyrészt gyerekkel is lehet párt találni, másrészt a rokonságban levő férfiak (testvéred, apukád stb.) adhatnak férfimintát neki, ami egyébként valóban fontos lenne.

2022. febr. 23. 13:11
 14/30 anonim ***** válasza:
86%
Ez vicc, azért nem kevés családban anyuka erősebb férfi mintában, mint apuka.
2022. febr. 23. 13:14
 15/30 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy sokminden változhat, akár az apjának a hozzáállása is, bár én ebben nem reménykedek, de minden lehetőséget megadok neki, egyébként meg nyilvánvalóan szeretem, és remélem sok jó tulajdonságát örökli a babánk. Ha nem kér belőle később se, persze nem tudok mit tenni, mint elfogadni. Társat szeretnék, a gyerektől függetlenül, mert azért egyedül nem az igazi, természetesen a gyerek miatt nem a szó szoros értelemben egyedül, de a gyereke nem a társa az embernek, annak ellenére hogy imádja, sok dolgot csinál vele, sok gyerekeknek szóló rendezvényre viszi, de nem egy felnőtt társ, ezt mindenki tudja, s úgy lenne teljes az élet igazán. Tesom lány, de apukám szerencsére él és elég jó kondiban van, nagyon jó minta lenne neki. Ha apa meggondolná magát az lenne a legtökéletesebb, de ráerőltetni nem lehet, és nem is szabad. Valóban sosem tudni mit hoz az élet.

Egyébként Budapesten élek, úgy látszik a baráti, ismerősei köröm konzervatívabb a 2 szülő kell kérdésében.

2022. febr. 23. 13:34
 16/30 anonim ***** válasza:
38%
Na akkor meg tartod? 🤗
2022. febr. 23. 14:42
 17/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném, de néha annyira kétségbe esek, zokogok órákig. Nem tudom hogy ez nagyjából normális-e ilyenkor, és később elmúlik-e a terhesség során.
2022. febr. 23. 14:47
 18/30 anonim ***** válasza:
82%
A hormonok játszanak veled, szülés után is teljesen megszokott az, hogy elsírod magad egy tv reklám vagy egy teli pelenka miatt. Időbe telik, míg visszaáll a szervezet.
2022. febr. 23. 14:53
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

Ha szíved szerint megtartanád, akkor MINDENKÉPP tartsd meg!

"Egyébként Budapesten élek, úgy látszik a baráti, ismerősei köröm konzervatívabb a 2 szülő kell kérdésében."

Őszintén remélem, hogy ez nem azt jelenti, hogy akaratod ellenére rá akarnak beszélni az abortuszra.

2022. febr. 23. 15:01
 20/30 anonim ***** válasza:
77%
A szavaidból azt érzem meg akarod tartani, csak a körülvevő emberek bizonytalanítanak el. Ne hagyd, ne engedd, hogy más döntsön. Igazad van, hogy akár 10 év hàzàssàg után is elhagyhat bàrkit a férje. Ha elveteted, talán örökre bànni fogod. Èn 34 vagyok, sehogy sem jött össze a baba, de hidd el nem bànnàm, ha egyedül is nevelnèm. Ne törődj azzal mit mondanak màsok, a te èleted, és ha a pàrod el is hagy, azt bizonyítja nem szeret, lehet még sokkal jobb tàrsad is az èletben.
2022. febr. 23. 15:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!