Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon félek az abortusztól...

Nagyon félek az abortusztól Mennyire lesz rossz utánna? Illetve mi fog történni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 13. 18:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Én az egésztől nagyon féltem, és nagyon örültem volna, ha tudom, mire számíthatok.

Korán reggel kellett bemennem, kaptam ágyat, ott átöltöztem (köntös, papucs, hálóing). 3 órával a műtét előtt felhelyeztek egy tágítót, ez addig kellemetlen és kicsit fájdalmas, amíg csinálják (1-2 perc). Utána nem érezni, lehet vele pisilni, stb. viszont okozhat hasi görcsöket, nekem ez is volt.

A műtét előtt nyugtatót és fájdalomcsillapító tablettákat kapsz és fel kell venni a műtéteknél használatos köpenyt.

Vénásan altatnak el, maga a műtét mindennel együtt kb. 15 perc. Én 45 percig aludtam, de utána még egy jó fél óráig szédültem ahhoz, hogy felkeljek (ez az altatótól volt). Utána első volt bugyit és betétet venni, aztán lehetett enni és inni.

4 órával később mehettem is haza.

Most vagyok másfél hétnél, már nem vérzek, pár napja csak barna folyásom van, de az is ritka. A hasam néha görcsöl, de nem erősen, és nem sokáig.

Az orvosok egyébként mind kedvesek és segítőkészek, senki nem ítélkezik, vagy hasonló.

2022. febr. 6. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!