Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon félek az abortusztól...

Nagyon félek az abortusztól Mennyire lesz rossz utánna? Illetve mi fog történni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 13. 18:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták egy nap alatt meglesz pedig mèg nem szültem
2022. jan. 14. 00:08
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Fizikailag egyáltalán nem volt (nekem) megterhelő. A terhesség rosszabb volt; egy rossz helyen lévő hematoma miatt kellett megszakítani a terhességet. Állandó vérzés, gyengeség, szörnyű volt. Az ab után egy napig feküdtem, következő nap már csináltam a dolgom. Délután műtöttek, este már hazaengedtek, persze nem egyedül. 10 perc sétára laktam a klinikától, szóval nem volt messze, mégis mire hazasétáltam majdnem elájultam, az altató utóhatása lehetett. Igen, a műtét előtt felhelyezett pálcák tényleg nem kellemesek, erősebb menstruációs görcsökhöz hasonlít és én sem tudtam pisilni tőle.
2022. jan. 14. 01:54
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az infót
2022. jan. 14. 16:53
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
Sokaknak lelkileg utána nagyon rossz.
2022. jan. 16. 11:18
 15/21 anonim ***** válasza:
29%

Nekem testileg semmi, abszolút, semmit nem éreztem utána sem. Nem is vérzett, nem is fájt. Magánkórházban voltam szerencsére, full kedves, aranyos volt mindenki.

Viszont amit utána éreztem , lelkileg… azt szívesen elcseréltem volna bármi fizikai fájdalomra…

De nem vagyunk egyformák😔

Úgy sejtem, még fiatal vagy, úgy könnyebb. Kitartást❤️

2022. jan. 16. 22:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 🥺

Érzem hogy meg fog viselni de majd valahogy megpróbálom elterelni a gondolatom

2022. jan. 16. 22:14
 17/21 De La Cruse ***** válasza:
0%

Sokan öngyilkosak lesznek, hogy megölték a saját gyereküket.

Nem hatnak utánna az okosnak hangzó lélek nyugtatások, hog "nem baj" meg a "saját testeddel jogod van azt tenni amit akarsz"...stb.

Még a legdurvább feministák is pár év múlva depressziósak lesznek és végeznek magukkal. akik a legszívtelenebbek azok is ledarálódnak mentálisan.

Ezt nagyon szeretik cáfolni de sajnos ha ölsz érted is jön a csendes gyilkos.

2022. jan. 17. 18:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már ezt a bullshitet, utolsó. 7 éve volt nekem is. És nem bántam meg. Nem lettem se depressziós, se öngyilkos gondolataim nem voltak soha. Az aki el akarja vetetni és nem külső kényszer hatására cselekszik, nem fog magába fordulni mert a döntést saját akaratból hozta meg. Ne hidd el ha nem akarod, forgasd ki nygodtan a szavaim, de egy anonim oldalon semmi okom ferdíteni a dolgon. Tükörbe tudok nézni, nyugodtan alszom éjszaka sőt, kapaszkodj meg, hamarosan gyereket szülök. De a hét évvel ezelőtti énem nem tudta volna vállalni és a lehető legjobb döntést hozta abban a helyzetben.
2022. jan. 17. 20:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

17-es ne röhögtess már, komolyan.

Rengeteg nőnek van abortusza, sőt egyeseknek több is.

Aki ettől annyira bekattan, hogy öngyilkos lesz, az egyébként sem volt egy mentális akrobata... csak ürügy kellett ami picit is megbillenti. Persze a magadfajta huhogók miatt megtartott nem kívánt gyerek mellett öngyilkos (vagy szülés utáni pszichózisban gyerekét is megölő) nőkről nem szoktatok beszélni, csak a híradókban látjuk.

2022. jan. 17. 20:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nagyobb baromságot a 17-es demagóg, szar dumájánál még nem hallottam.

Rengeteg abortuszon átesett nőt ismerek munkámból kifolyólag, a döntő többség, aki önszántából es 100%-ig biztosan ment abortuszra, az egy pillanatig nem bánkódott, évek múltán is jó döntésnek tartják az abortuszt és mai fejjel sem döntenének másképp. Közelébe nem volt egyik sem öngyilkosságnak, gondolati szinten sem. Aki képes emiatt véget vetni az életének, annak előtte is komoly mentális problémái lehettek. Egy egészséges, ép embernek eszébe nem jutna öngyilkosságot elkövetni egy terhességmegszakítás miatt.

Amúgy arról miért nem prédikálsz, hogy hány nő esik súlyos depresszióba gyerekszülés után?? Hogy hányan nem bírják azt a rengeteg ideget és stresszt, amivel egy gyerek jár? Sőt, csak a közvetlen környezetemből rögtön két öngyilkossági esetet is tudok, ráadásul mindkét nő éveket harcolt a gyerekért, mire végre összejött. Az egyik beült egy kád vízbe a babával együtt és “szépen” megfulladtak. Erre a látványra ért haza a férj. A másik nő egy épület tetejéről vetette le magát. Mindkettő súlyos depresszióban szenvedett, amin ugyan próbáltak segíteni orvosok, de láthatóan nem volt elég. De persze erről nem szól a fáma, mert az nem támasztaná alá az ilyen szánalmasan nevetséges “mindenki megbánja és öngyilkos lesz” maszlagokat.

2022. jan. 17. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!