Nem lehetséges rajtam abortuszt elvégezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma voltam vizsgálaton és terhes vagyok. Olyasmit mondott az orvos, hogy nem lehet majd abortuszom, mert olyan helyen van a magzat. Még el kell mennem egy orvoshoz aki megmondja a frankót. Sajnos átrágtam minden lehetőséget, muszáj lenne az abortusz. Volt már valakinek ilyen? Lehetséges, hogy tényleg nem lehet abortuszom?2020. dec. 1. 18:03
1/19 anonim válasza:
Itt senkinek nincs doktorija, és a méhedbe se lát bele senki. Kérj másod véleményt, aztán majd okosabb leszel.
2/19 A kérdező kommentje:
Igen, menni is fogok. Annyit szeretnék megtudni, hogy volt-e ilyen valakinek?!
2020. dec. 1. 18:18
3/19 A kérdező kommentje:
Elsősorban
2020. dec. 1. 18:19
4/19 anonim válasza:
Nincs ilyen. Ezért nem fogsz válaszokat kani. Az abortuszt el kell végezni, ha te úgy akarod.
5/19 anonim válasza:
Személy szerint nem hallottam még ilyesmiről. Nem sok értelme van számomra; ha annyira fura helyen lenne a magzat, akkor az gondolom nem is egy normális terhesség lenne. Konzultálj több orvossal, menj akár magán nőgyógyászhoz, mert ez tényleg nem olyan dolog, amit annyiban lehet hagyni.
6/19 anonim válasza:
Olvasd már el a leletet és írd le, hogy mi áll benne.
Olyan nincs, hogy nem lehet abortuszt végezni, olyan van, hogy veszélyes. Pl. egy méhszájban vagy előző császármetszés hegben lévő terhességre rámehet a méhed.
7/19 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy nem lehet elvégezni. Max a dokid nem ért egyet a dologgal, és ennek érdekében hazugságra is képes ami undorító. Menj másik orvoshoz, hogy a lehető leggyorsabban el tudd intézni a műtétet.
8/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azt mondta, hogy még túl korán van és nem lehet elvégezni, mert nem látni rendesen?
9/19 anonim válasza:
El lehet végezni max jól jársz és nem lesz több abortuszod ha nem leszel képes utána teherbe esni. Még jól is jársz.
10/19 anonim válasza:
Miért ne lehetne utána többet gyerek? Egy darab abortusz miatt?? :D Ugyan már, a mai fejlett technológia mellett erre olyan minimális az esély, hogy nagyjából szóra sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!