Hogy zajlik a terhessègmegszakítás ?
Mèg nem voltam terhes így, hogy zajlik az abortusz?
Ma azt mondták 4 hetes terhes vagyok.
Semmi képp sem szeretnèm megtartani,tanácsokat szeretnék!
Csak egy napot kellett bent lenned ?
Tesztet hogy intèzted?
Az furcsa, hogy a "rossz sorsnál" jobbnak itéled, hogy inkább meg se szülessen.
Értem, hogy nem terveztétek, sőt védekeztetek is.
Tehát ez már magában is csoda, hogy mégis megfogant ez a baba. Olyan döntést hozzatok, melyben a szíveteknek is békessége van, mert erre a döntésre emlékezni fogtok amíg éltek.
Az a furcsa, hogy a kérdező nem kért se véleményt a döntéséről, se az egész életét tönkretevő “jó tanácsot”, világosan elmondta, hogy semmiképpen nem fogja megtartani, mégis rendszerint megjelennek a nagy észosztók, akik jobban tudják a másiknál, hogy mi a számára legjobb.
Igen, ha az adott nő úgy ítéli meg, akkor bizony jobb az abortusz, amikor még nem gyerekről van szó, hanem embrióról, ami nem érez fájdalmat, nincs tudata, azt sem tudja, hogy létezik egyáltalán, semmint megszületni nem megfelelő, rossz körülmények közé, ahol nem várják és nem akarják, ahol esetlegesen éhezni fog, lehetne még sorolni.
24!
Köszönöm szépen
Élethelyzet függő. Én is gyógyszer mellett lettem terhes, de biztos hogy megtartom. Ellenben 12 éve munkám van, házam, és 30+ vagyok. Szeretem a gyerek apját, és ha esetleg egyedül maradok a gyerekkel, akkor is vállalom, mert van mire.
18 évesen pl biztos, hogy nem így döntöttem volna munka hiányában, plusz az akkori páromtól egy rémálom gyerekem lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!