Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Császár után hogyan zajlik?

Császár után hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy éve császároztak, és terhes lettem. Hétfőn megyek orvoshoz, nem szeretném megtartani.

Az a kérdés hogy hogyan zajlik az abortusz, mikor kell befeküdni értem ezen hogy előtte nappal vagy aznap reggel.? Tágítank?

Egyáltalán el e lehet vezetni?

Köszönöm a segítséget.

2019. jún. 20. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Vannak a macerás körök, védőnő stb.
2019. jún. 20. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem ilyen egyszerű. Hány hetes vagy? A 12 hetet nagyon komolyan veszik, 12 + 1 nappal már nem végzik el a beavatkozást. Az orvos majd biztos elmondja, de két kört is tenni kell a Családvédelmi Szolgálatnál, ahol egy védőnővel kell beszélni arról, miért nem kívánod a terhességet megtartani. Vinned kell az orvosi papírjaidat is. Az első kör után kapsz gondolkodási időt, és ha az elhatározásod nem változik a második elbeszélgetésen kapod a csekket, nem tudom 30-40 ezer forint körüli összeg, amit be kell fizetned. Ezt követően mehetsz a kórházba időpontot kérni a műtétre. Mivel téged császároztak, feltételezem tehát soha nem szültél hüvelyi úton, ezért tágítanak, hüvelybe felhelyezett pálcikákkal. Azok fent vannak pár órát, ezt követően jön maga a műtét. Ha minden rendben este már haza is mehetsz.
2019. jún. 21. 00:18
 3/8 A kérdező kommentje:
2es. Meg csak 7hetes terhes vagyok. De nem kell előtte nap befeküdni?
2019. jún. 21. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Nekem be kellett feküdni előző este. Felhelyezték a pálcákat, egész éjjel bent voltak, reggel műtöttek. Én is császárral szültem előtte.

Több nővel voltam egy szobában és mindenki befeküdt este aki még nem szült v császáros volt.

De lehet hogy kórház válogatja.

2019. jún. 21. 23:08
 5/8 A kérdező kommentje:

4-es

De az a baj hogy nem tudom senkire hagyni a babát estére. Még csak egy éves, nincs el senkivel cicin alszik el.

2019. jún. 22. 22:10
 6/8 A kérdező kommentje:
De én kivoltam tágulva 2 ujjnyira. Engem azért császároztak mert a baba bele kakilt a magzatvízbe +ment le a szívhangja
2019. jún. 22. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#2-es vagyok. Nekem nem kellett előző nap befeküdni, a műtét napján reggel mentem be és délután kb 3-kor műtöttek, este 8 körül mentem haza. De nem tudom, azoknál hogy van, akik már szültek.
2019. jún. 23. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
4 es vagyok. Lehet hogy nem mindenhol így van, ezért inkább kérdezd meg az orvosod.
2019. jún. 24. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!