Hogyan zajlik egy programozott császár?
Aznap reggel 6-ra kellett mennem. Kipakoktam a szobában, aztán volt adatfelvétel, nst, vizeletteszt. Mivel 2. voltam a műtéti rendben, ezért elég hamar megvolt a beöntés, infúzió bekötése. A katétert szerencsére csak akkor rakták fel, mikor már jött értem a műtősfiú. A műtőben az anesztes kérdezgetett, aztán megkaptam az érzéstelenítőt. Lefektettek, egyik kezem hozzám szorították egy lepedővel, másikra ment a vérnyomásmérő. A lábaimat leszíjazták és mellkas magasságban tettek elém egy paravánt. Utána a lábamat több helyen megböködték valamivel és kérdezték, hogy hideget érzek-e vagy meleget. Aztán elkezdték. Mikor kiemelték a picit, akkor éreztem egy kis rángatást, aztán felsírt az én gyönyörű kisbabám. Odahozták az arcomhoz, megpuszilgattam, aztán elvitték a férjemhez szőrkontaktra amíg engem összevarrtak. Utána hármasban voltunk, majd engem eltoltak az őrző e, a picit még a csecsemősökhöz.
Ez már a második császárok volt, jó volt, hogy nem hirtelen mentünk a műtőben, nem kellett kapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!