Hogy zajlik a terhessègmegszakítás ?
Figyelt kérdés
Mèg nem voltam terhes így, hogy zajlik az abortusz?
Ma azt mondták 4 hetes terhes vagyok.
Semmi képp sem szeretnèm megtartani,tanácsokat szeretnék!
2021. dec. 29. 16:18
11/26 A kérdező kommentje:
Gyógyszer mellett sikerült sajnos szóval vèdekeztem.
2021. dec. 29. 16:56
12/26 anonim válasza:
Kérdező!
Hogyan sikerült gyógyszer mellett?
13/26 anonim válasza:
Engem altattak, és semmiféle tagitot nem kaptam, injekciót adtak a mehembe, mondjuk az úgy fájt mint a kvaelet,sőt bent is kellett volna egyet aludnom de, saját felelősségre hazamentem mivel osszetettek 3 terhes nővel, empatia, köszönöm. Mondjuk ez 20 éve volt azóta úgy látom tök más a menete csak leirtam enyém hogyan zajlott
14/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom
Rendszeresen szedtem a gyógyszert ennek ellenére mégis
2021. dec. 29. 18:59
15/26 anonim válasza:
14!
Remélem tisztában vagy vele, hogy akkor te egy orvosi csoda vagy, ugyanis rendszeres gyógyszerszedés mellett 99%-ban védett vagy...
Nézd, ez egy anonim oldal, nyugodtan elmondhatod, hogy nem szedted be rendesen, antibiotikumot szedtél mellé vagy ilyesmi. Nem ítélünk el, csak az hogy kamuzol irtó nagy szégyen ;)
16/26 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta hogy hasmenès miatt lehetett hatástalan
Nem kamuzok
2021. dec. 29. 19:55
17/26 anonim válasza:
Szia, mikor estefelé bemész raknak fel tágítót ami nekem nagyon fájt de van, aki alig érzi meg és utána is mensi szerű görcseid lesznek de kérhetsz rá gyógyszert. Néhány helyen antibiotikumot is adnak a műtét előtt. Másnap délelőtt műtenek, és estefelé már mehetsz is haza ha minden rendben, műtét után is meg UH-znak. Mikor legközelebb mész az orvoshoz és mondod, hogy el akarod vetetni ő fog adni a családsegítőbe papírt amivel be kell menned és vérvételre is ő ad + időpontot a műtétre,nekem Ekg nem kellett. Ha be vagy oltva akkor csak gyorstesztet csinálnak mikor beérsz az osztályra, ha nem vagy beoltva akkor nem tudom mi a teendő. 42000 Ft az abortusz de utána tudsz egyébként nézni interneten, hogy kapsz-e rá támogatást. Műtét után pár napig vérezni fogsz meg görcsölgetni mikor mennyit utána nekem sokáig barnázás volt. Lelkileg nagyon megterhelő volt számomra, sokat sírtam a kórházba is és még mindig fáj, irigylem azokat akik gyors túl lesznek rajta. Ha van még valami kérdésed írj nyugodtan.
18/26 anonim válasza:
16!
Rendben, így már teljes a sztori
19/26 anonim válasza:
1 vagyok. Nekem szerencsém volt úgymond. Nem kaptam tagitot mert elindult a vérzés, csak nem jott ki semmi. Ha elkezdesz vérezni akkor nyitva van a mehszaj, igy nem kell tagito.
20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő válaszokat. Higyjètek el ha tudnám felnevelnèm a gyereket de nem szeretnék neki rossz sorsot.
2021. dec. 30. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!