Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha kèt éve volt egy abortuszom...

Cintikeke kérdése:

Ha kèt éve volt egy abortuszom, a következő tethességnél a helyi védőnő tudni fog róla, hogy két éve mivolt?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 13:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem, épp hogy nem felesleges.
2021. nov. 5. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 akkor írd le légyszi, neked hányszor nézték.

Ja és miért volt olyan fontos. Az első és a második terhesség is más. Hiába nem volt probléma az elsőnél, ha a másodiknál lesz.

De oké, nem szeretnék ebbe annyira belemenni.

Nálam senki sem nézte. Ennyi.

2021. nov. 5. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

12!

Egy terhességem volt, ergo nem tudtak rajta sokat nézni.

De:

-abortusz miatt nagyobb esélye van a veszélyeztetett terhességre, mert anno megszakadt tágítottak

-há már volt koraszülése az is rizikófaktor

-császármetszés után nem sokan támogatják a sima szülést

Stb. De tényleg, ne menjünk bele, mert butuska vagy.

2021. nov. 5. 17:57
 14/15 anonim ***** válasza:
34%

#13 ezeket tudom, ne butázz le ismeretlenül!

De, mivel senki sem nézi és ha újra koraszülés lesz vagy bármi probléma, nem fogják a kiskönyvedet lapozgatni, hanem teszik, amit kell.

Ha beindul a második szülésed (most amúgy divat a VBAC), akkor megkérdezik, hogy mi a helyzet és egy császárheget nehéz eltüntetni, szóval nem a kiskönyvet nézik, hanem téged.

Nekem 2 miss. abom volt, mégsem voltam veszélyeztetett terhes. A következő terhességnél a 12. hét után mentem a védőnőhöz. Vagyis a problémás időszakon túl voltam. Nem véletlenül nem mentem előbb.

Ez az egész statisztika, semmi több. Ismerősöm külföldön szült, ott meg sem kérdezték az előzményeket. Tudom, az külföld és a hányatló nyugat, de na. 😂

2021. nov. 6. 09:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem lombikosként egy éve volt egy vetélésem (nem maradtak meg a beültetett embriók, az 5.heten vetéltem el) és most vagyok megint kismama. Mikor először kérdezte a védőnő, doki, hogy hányadik terhesség, mondtam, hogy első, bár volt egy korai vetélés egy éve, és erre mindenki azt mondta, akkor ez már a második terhességem (a vetélésnél amúgy kitisztultam, nem volt műtét). Ellenben a kiskönyvemben ez sehol nem szerepel.
jan. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!