Ha kèt éve volt egy abortuszom, a következő tethességnél a helyi védőnő tudni fog róla, hogy két éve mivolt?
#11 akkor írd le légyszi, neked hányszor nézték.
Ja és miért volt olyan fontos. Az első és a második terhesség is más. Hiába nem volt probléma az elsőnél, ha a másodiknál lesz.
De oké, nem szeretnék ebbe annyira belemenni.
Nálam senki sem nézte. Ennyi.
12!
Egy terhességem volt, ergo nem tudtak rajta sokat nézni.
De:
-abortusz miatt nagyobb esélye van a veszélyeztetett terhességre, mert anno megszakadt tágítottak
-há már volt koraszülése az is rizikófaktor
-császármetszés után nem sokan támogatják a sima szülést
Stb. De tényleg, ne menjünk bele, mert butuska vagy.
#13 ezeket tudom, ne butázz le ismeretlenül!
De, mivel senki sem nézi és ha újra koraszülés lesz vagy bármi probléma, nem fogják a kiskönyvedet lapozgatni, hanem teszik, amit kell.
Ha beindul a második szülésed (most amúgy divat a VBAC), akkor megkérdezik, hogy mi a helyzet és egy császárheget nehéz eltüntetni, szóval nem a kiskönyvet nézik, hanem téged.
Nekem 2 miss. abom volt, mégsem voltam veszélyeztetett terhes. A következő terhességnél a 12. hét után mentem a védőnőhöz. Vagyis a problémás időszakon túl voltam. Nem véletlenül nem mentem előbb.
Ez az egész statisztika, semmi több. Ismerősöm külföldön szült, ott meg sem kérdezték az előzményeket. Tudom, az külföld és a hányatló nyugat, de na. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!