Rám szállhat a védőnő ha nem vállalom a 2. Terhességet?
Egyedül nevelem az 5 éves fiam,jelenleg munkám sincs. Terhes vagyok,de a baba apja 1 hóbapja költözött Amerikába. Mi nem tudtunk volna a fiammal vele menni,mert a nagyfiú apja nem engedi h külföldre költözzek vele,igy békében az uj párommal külön váltunk.
Nem tudom vállalni ezt a terhességet a meglévőt is épph el tudom tartani.
Félek,h a védönö rám fog szállni és elviszik a fiam
Semmi köze hozzá. Elmész abortuszra és kész. Emiatt nem vehetik el a gyereked.
Viszont ha egy gyereket is alig tudsz eltartani, akkor ugyan keress már valami normális védekezési módot, ha szexelsz valakivel.
Hasas? Basszus, mi ő? Allat? Szegyen azert ilyet írni egy nőnek.
Valaszom: nem, nem vehetik el.
Ha a meglévő gyermeket nem veszélyezteted, nem vagy alkoholista, ne kábítószerezel, van mit ennie, van hol laknotok, van fűtés, világítás, van rendes ruhája, nem vered, nem hagyod felügyelet nélkül, rendeen jár óvodába, orvoshoz viszed, ha beteg és beadod neki a szükséges gyógyszereket, szóval normálisan gondoskodsz róla, miért vennék el?
Az abortusz Magyarországon a törvényes keretek betatása mellett nem bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!