Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Dolgozik-e valaki a Sote 1-es...

Dolgozik-e valaki a Sote 1-es számú belklinikán?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne, hogy ma, október 29-én reggel tényleg nem volt altató orvos és ezért abortusz műtétek maradtak el?

2021. okt. 29. 21:29
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
38%

Azért én sajnálom a nőt, főleg ha a nyomás miatt amit a kérdező meg a partnere tett rá ment alapvetően az abortuszra. Lehet, hogy ott gondolta meg magát, és nem merte elmondani, hogy megtartaná a babát, mert mit kap a fejére. Főleg, hogy nem derült ki, hogy ez egy stabil kapcsolat, vagy csak összejárnak néha.

Illetve azt is elmondta a kérdező, hogy alapesetben nem lehet gyereke. Azért úgy ha még is besikerül valahogy, én is elgondolkoznék, hogy megtartsam e. Hazudni tényleg nem fair, de ha tudom, hogy a másik habzó szájjal nekem ugrik, akkor én se avatnám be.

2021. nov. 2. 18:02
 42/51 anonim ***** válasza:
55%
"Hazudni tényleg nem fair, de ha tudom, hogy a másik habzó szájjal nekem ugrik, akkor én se avatnám be." - miért, mit csináljon, ha egyszer nem akar gyereket? Hordozza a tenyerén?
2021. nov. 2. 18:43
 43/51 anonim ***** válasza:
24%
De azért mert csak az egyik fél nem akar, akkor nekem már nincs jogom megtartani?
2021. nov. 2. 19:20
 44/51 anonim ***** válasza:
40%
#43, szerintem így minősített aljasság a másikkal szemben. Neki ugyanannyi joga van megvédeni a saját érdekeit, mint neked a sajátodat. Persze jogilag a döntés a nőé, viszont akkor legyen benne annyi gerinc, hogy azonnal lelép a babácskájával egyetemben, és nem használja ki aljas módon azt, akit éppen cserben hagyott.
2021. nov. 2. 19:30
 45/51 anonim ***** válasza:
44%
Mert megcsinálni egy gyereket és cserben hagyni a másikat az nem aljasság, csak az, ha nem kapartatja ki...
2021. nov. 2. 19:37
 46/51 anonim ***** válasza:
49%
"Mert megcsinálni egy gyereket és cserben hagyni a másikat az nem aljasság" - ez max akkor állna fenn, ha előzőleg a férfi is azt hangoztatta volna, hogy ő gyereket akar... de akkor is joga van meggondolni magát, pont annyira, amennyire a nőnek... tudod, egyenjogúság...
2021. nov. 2. 19:44
 47/51 anonim ***** válasza:
24%

Hát tudod, normálisan kellene védekezni, és akkor nem lenne meglepi nem kívánt kölök. A férfi is megteheti ám, hogy óvszert húz a pöcölőjére. De tudom a szöveged, "az óvszer fasisztoid eszköz".

Nem is szeretnék veled többet beszélgetni.

2021. nov. 2. 19:49
 48/51 anonim ***** válasza:
39%

MIért, talán nem az??? Szerencsére a nők értelmesebb része is rühelli... emellett persze az sem 100%-os hatékonyságú...

Mindenesetre, akik itt azt magyarázzák, hogy "a nőnek joga van meggondolni magát", azok akkor is ilyen toleránsak, ha egy előzőleg gyereket akaró férfi gondolja meg magát egy kapcsolatban, és miután a nő kicsúszott minden határidőből utána közli, hogy neki mégse kell a gyerek, csináljon a nő amit akar, vagy amit tud...

2021. nov. 2. 20:02
 49/51 anonim ***** válasza:
51%

Itt a nő tisztába van vele, hogy a férfi nem akarja. Tehát ha meggondolja magát, akkor ebben most egyedül van. De attól még meggondolhatja magát.

De azért szerintem nagy különbség van ha egy férfi azt hangoztatja neki gyerek kell, a pozitív tesztnél meg veszi a nyúlcipőt.

De szerintem keveset tudunk az egész esetről. Azt se tudjuk az apuka mennyire akarja ténylegesen beavatni a kérdezőt a továbbiakba. Vagy nem e az apuka hazudott, mert nincs kedve a kérdezőnek megmondani az igazat, hogy megakarják tartani. Sok lehetséges kimenetele van a sztorinak. Mi csak a 2000 km-re lakó kérdező szemszögéből ismerjük a dolgokat.

2021. nov. 2. 20:17
 50/51 Derjaderja ***** válasza:
100%

Igen, itt az óvszerfóbiás férfi jogvédő fickó 😂

De abban igaza van, hogy ez csúnya hazugság.

Bár szerintem annyira gyenge próbálkozás (hisz nyilván nem az van, hogy ha ma nibcs anesztes akkor már bent marad a magzat), hogy szerintem az történt amit a nő mond, és csúszott pár napot a műtét.

Vagy nagyon buta két emberről van szó.

2021. nov. 2. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!