30as akkor miért nem kellett segítség mikor gumit kellett volna húznod a farkincádra szex előtt?
2021. nov. 2. 15:15
32/51 anonim válasza:
Bocs de milyen férfi az aki a 2000 kmre lakó barátjától(???)kér segítséget? Nem tanácsot, hanem olysn jellegűt,hogy a kis hölgy már itt intézkedik ....
Nagyon sajnálom, mégha hazudott is,de ha meg akarja tartani,akko ez van. Erőszakkal még ez a túlpörgött hölgyike se tudja a műtőbe ráncigálni.
2021. nov. 2. 15:17
33/51 anonim válasza:
*Olyan , *akkor
2021. nov. 2. 15:18
34/51 anonim válasza:
#32, mondjuk olyan, aki mer segítséget kérni, ha segítségre van szüksége... Ideje lenne már leszámolni az "erős férfi, aki nem kér segítséget" korcs mítoszával, a férfiaknak kb. ugyanannyiszor van segítségre szükségük, mint a nőknek...
2021. nov. 2. 16:04
35/51 anonim válasza:
Miről beszélsz ember? 😅 ha nem akar abortuszra menni,nem fog,kerhet akárkitől segítséget. Amugy ő nem tudja felhívni a kórházat??? Á nem,ő segítséget kér 2000 kilóméterről,aki gyakorin keres sote-s dolgozót. Vicc!
2021. nov. 2. 16:31
36/51 anonim válasza:
#35, hát, nem egészen... én spec a SOTE 2. belklinikáján dolgoztam évekig, de még ilyen alapinfókkal sem tudnám, hogy a férfi helyében _KIT_ kérjek a nőgyógy klinikán, és pontosan _MIT_ kérdezzek tőle..., na azt meg végképp nem, hogy a megszerzett infóval mi a fészkes fenét kezdjek... szóval tipikusan az a helyzet, amikor segítséget kérnék, lehetőleg egy nőtől...
2021. nov. 2. 17:02
37/51 anonim válasza:
Én meg inkább megkérdezném az illető hölgyet,hogy ha 29.én nem volt,mikorra kapott pót időpontot.Ha erre nem tud érdemleges választ akkor megkérdezném akar e egyáltalán abortuszt. Ha igen,akkor vele együtt intézném,a műtétre is elkísérném,ha meg nem,akkor nyilván a 29.vel is hazudott. Mondjuk sokat akkor se lehet tenni.
2021. nov. 2. 17:06
38/51 anonim válasza:
#37, max annyit, hogy kidobhatod még idejekorán...
2021. nov. 2. 17:12
39/51 Derjaderja válasza:
Szerintem meg ez egy teljesen értelmetlen vita. Ha az anesztes eltolta a műtétet, akkor meglesz még a héten.
Aki el akarja vetetni, elveteti.
Ha nem veteti el, akkor nem akarta.
Kényszeríteni nem lehet úgysem.
2021. nov. 2. 17:51
40/51 Derjaderja válasza:
Itt a csaj reakciója lenne informatív. Ha 5 napja a hajàt tépi es sírva hívogatja a kórházat vagy megvan az új időpont, akkor nyilván igazat mondott.
Ha a vállát vonogatja, és azt mondja hogy na, ha így alakult akkor marad a baba, hisz egesz Budapesten csak ez az egy orvos altat abortusznál, akkor meg hazudott.
Vagy azt mondhatja még becsülettel, hogy bizonytalam volt a döntésben, és most a műtét elmaradásában a sors kezéz látja, és a baba mellett döntött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!