Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Dolgozik-e valaki a Sote 1-es...

Dolgozik-e valaki a Sote 1-es számú belklinikán?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne, hogy ma, október 29-én reggel tényleg nem volt altató orvos és ezért abortusz műtétek maradtak el?

2021. okt. 29. 21:29
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
81%
Ha tényleg hazudott is a nő, Te komolyan azért akarod megregulázni a nőt, mert döntött a saját gyereke sorsa és teste felett, és nem akar abortuszt? Csak azért, mert te apának a barátja vagy? Kinek képzeled magad? Ennyi erővel miért nem voltál ott az aktusnál, hogy segíts apukának időben kihúzni a farkát?! Szerintem ehhez neked rohadtul semmi közöd nincs, hazugság ide vagy oda. Es nem azt mondom, hogy szép húzás igy átverni a férfit, sőt, undorító. Ha tényleg kamu ez a sztori. De neked, mint 3. személy, semmi beleszólásod nincsen ebbe.
2021. okt. 30. 07:08
 22/51 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom ha apuka barátja vagy azt is elmondtad hogy húzzon gumit a kis pöcörőjére ha nem akar gyereket.

Ha szerencséd van még lehetsz te a keresztanya:-D

2021. okt. 30. 07:20
 23/51 anonim ***** válasza:
69%

Az anyukának joga van meggondolni magát. Ezért baromira nem kéne neked 2000 km-ről leharapni a fejét.

Az anesztes pedig nem olyan aki ki-be pattog a műtök között. Végig kíséri a műtétet, na most ha az nap hiány volt az altató orvosból, akkor bizony a kisebb műtéteket halasztják. És bárki állhat a fejére, akkor se tudnak műteni, mert nincs elég ember. Ez nem azt jelenti, hogy megállt az élet ott, hanem azt, hogy priorizálnak.

Pl: Nem ugyanaz ha valakinek vakbélgyulladása van, mint ha valakinek abortusza.

2021. okt. 30. 07:32
 24/51 anonim ***** válasza:
91%
Belklinikán mióta csinálnak abortuszt?....
2021. okt. 30. 09:03
 25/51 anonim ***** válasza:
81%
Egyrészt a belklinikán nem csinálnak abortuszt. Másrészt ahogy előttem is írták, semmi közöd az anyuka döntéséhez. De évekkel ezelőtt volt nekem is egy abortuszom, nem az említett kórházban, időpontra menten, de nem csinálták meg, mert nem volt szabad ágy az osztályon. Beesett pár sürgősebb eset. Másnapra visszahívtak.
2021. okt. 30. 15:05
 26/51 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, az 1-es bel(gyógyászati) klinikán általában nincs anesztes, ahogy műtő se, lévén nem operálós szakma.Azoknak viszont abszolút nem tudok igazat adni, akik itt leharapnák a fejed. Ugyanis a hazugságot bárkinek joga van elítélni, bárkinek joga van szót emelni ellene, lévén egy súlyos jellemhiba. (persze a drágalátos magzatvédők sohasem fogják tudni megérteni, hogy egy ilyen hazugság milliószor súlyosabb dolog, mint egy megcsalás pl, ami csak 2 embert érint, és nincs sok évtizedes következménye...)

Egyébként előre nem érdemes ítélkezni, mert a mai magyar egészségügyben BÁRMI megtörténhet... de _HA_ bebizonyosodik a hazugság, akkor az illetőnek csak azt tudom tanácsolni, hogy MOST, HALADÉKTALANUL tegye lapátra a hazug felet, ne áltassa magát azzal, hogy megpróbálja rendbehozni, mert ezt biztosan nem lehet. Ilyenkor csak magával szúr ki az a férfi, aki képes bármennyi időt és energiát beletolni egy ilyen kapcsolat "megmentésébe", csak saját magát fogja egyre rosszabb helyzetbe hozni általa. Szóval ha a csaj tényleg hazudott, akkor a legtisztább az "elmegyek a haverjaimmal sörözni egyet, mire hazajövök ne legyen itt semmid se, kulcsot dobd be a postaládába" című hozzáállás. Lehet, hogy akkor fáj, de a férfi ilyen helyzetben csak így tudja megóvni a saját mentális egészségét, minden mással ő lesz a vesztes.

2021. okt. 31. 10:14
 27/51 anonim ***** válasza:
22%
26os akkor ha ezek szerint ha a nő jellemtelen és elveteti a magzatot akkor is joga van az embernek elítélni és egy marék lótrágya szintjén nézni igaz?
2021. okt. 31. 11:52
 28/51 anonim ***** válasza:
84%
#27, természetesen senkinek sem lehet megszabni, hogy mit ítéljen el, és mit ne. A hazugság meg bármilyen helyzetben hazugság, ami nem része semmiféle normálisnak mondható párkapcsolatnak se. Olyan kapcsolatnak a világon semmi értelme, ahol a felek nem képesek egymással megbeszélni a problémáikat, hanem hazudnak a másiknak.
2021. okt. 31. 12:34
 29/51 anonim ***** válasza:
52%
Neked mi a fészkes fene közöd van ehhez? Apuka nem tudja intézni???
2021. nov. 2. 12:27
 30/51 anonim ***** válasza:
47%
#29 miért ne segíthetne valaki a férfinek is? Amikor én voltam hasonló helyzetben mint itt a férfi, roppant hálás lettem volna, ha valaki mellém áll...
2021. nov. 2. 14:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!