Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Dolgozik-e valaki a Sote 1-es...

Dolgozik-e valaki a Sote 1-es számú belklinikán?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne, hogy ma, október 29-én reggel tényleg nem volt altató orvos és ezért abortusz műtétek maradtak el?

2021. okt. 29. 21:29
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
85%

Igen bennem is ez merült fel hogy miért is szólsz bele. Apukajelölt megkerdezhette volna ott helyben... És miért a nő lenne az a sok szép szó amivel illetted?

Esetleg kényszerítette vagy megerőszakolta a férfit, hogy teherbe ejtette?

Ha most az jön hogy "azt hazudta gyógyszert szed" na akkor sem köteles a férfi nem védekezni...

2021. okt. 30. 00:01
 12/51 A kérdező kommentje:
9... Bele szólok, mert mikor a terhesség kiderült akkor konkrétan kérték, hogy szóljak bele. Apukának nem állt módjában ma beszélni az orvossal, a kórházig vitte csak anyukát, be nem ment. A miértje nem befolyásoló tényező jelen helyzetben. Apuka is megkapta az őszinte véleményem a helyzetről, úgyhogy nem csak a nő kapná a szót. Nem erőszakolt meg senki senkit. Két ember akik az orvosok szerint egyenként sem képesek gyereket nemzeni most mégis összehozták.
2021. okt. 30. 00:13
 13/51 anonim ***** válasza:
65%
Nő nemű barátja? Csak nem egy szerető?
2021. okt. 30. 00:15
 14/51 A kérdező kommentje:
13...Jézus Mária... ha egy férfi es egy nő barátok az nem jelenti azt, hogy össze is fekszenek
2021. okt. 30. 00:19
 15/51 anonim ***** válasza:
87%
Igazából mindegy, hogy igaz e vagy sem.HA az apuka elfogadta a magyarázatot vagy ha a lány meggondolta magát és mégsem akar abortuszt, alapvetően attól függetlenül, hogy tőled kértek e tanácsot, marhára semmi közöd hozzá.Sőt az apa se kényszerítheti a terhes nőt abortuszra.Szóval te vagy a nők szégyene, ha nyáladat csorgatva itt kérdezgetsz, ahelyett, hogy a párodhoz bújnál és aludnál egy jó nagyot:)Semmi közöd a dolgaikhoz, a lány is úgy dönt ,tőled függetlenül ahogy csak szeretne.
2021. okt. 30. 00:25
 16/51 anonim ***** válasza:
78%
A csaj nem mond igazat, de az ennél is nagyobb gáz, hogy ennyire rá van valaki izgulva az ügyre. Mégha kérnének is, hogy vonódjak bele, határozottan megmondanám, hogy én ebből kimaradok.
2021. okt. 30. 00:32
 17/51 Derjaderja ***** válasza:
92%

Szerintem esetleg egy váratlan vészhelyzetben megcsúszhatnak a tervezett műtétek.

Általában egyébként a Belklinikán nem végeznek abortuszt 😊, gondolom az I-es Nőiről lehet szó, viszont az egyes klinikák anesztesei valamelyes forgásban vannak.

A SOTE több különböző telephelyen van, nem biztos hogy könnyű kiesett anesztest pótolni.

Főleg hogy a covidos betegek ellátásában is részt vesz nem kicsit a SOTE, illetve akut műtétek és azokat végző klinikák is tartoznak oda. A szülészeten is akadhat vészhelyzet, és esetleg egy ilyen covidos időben nincs elég tartalék a rendszerben.

Gondolj arra is hogy ha vmelyik dolgozó covidos, sokan esetleg karanténba kerülnek (bár oltottaknak most nem tudom, februárban még nem kellett), de betegek lehetnek ők is).

Konkrétat nem tudok évek óta otthon lévő anyukaként.

Szerintem picit kockàzatos a műtét elmaradásáról hazudni vkinek, aki elvisz a kórházba és hazahoz...

De ha tényleg csúszott műtét, akkor egyértelműen ki kellett derüljön, mikor kell mennie mégis. Annyira nem csúszhat ki, és olyan meg nincs hogy azért kell kihordja a terhességet mert a kórház eltolta 3 nappal az abortuszt.

2021. okt. 30. 00:38
 18/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 17-es!!!
2021. okt. 30. 00:53
 19/51 anonim ***** válasza:
77%

Értem. Akkor ha az orvos azt mondja neked hogy úgysem lehetsz terhes akkor nem is kell védekezni és lehet össze vissza szexelni...

De bárhogy is van, ha anyuka nem akarja az abortuszt akkor nem lesz, ha van altatóorvos ha nincs...

2021. okt. 30. 00:53
 20/51 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem pedig ehez semmi közöd, mégha a barátod sirdogál is neked. Ahhoz pedig végképp nincs jogod, hogy egy terhes nőt vegzálj. Kinek képzeled magad, hogy valakinek az életébe beleszólj?
2021. okt. 30. 06:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!