Mi tévő legyek? 7 hetes terhes vagyok, van egy 10 éves Fiam mástól. Ennek a férfinak családja van, nem áll mellettem semmiben. Voltam orvosnál, nem tarthatom meg de ebbe teljesen belebetegszem. Senkinek nem mertem még elmondani.
Kedves 20#
Mindkettőt elítélen..de nekem pl csaphatná bármilyen adonisz ha tudom,hogy házas nem teszem szét a lábam..van gerincem..önbecsülésem. Nem okoznék egy családnak,nőtársamnak,sem gyereknek fájdalmat.
Minden nő aki pontosan tudja,hogy házassal kezd az egy ribizli és megérdemli ezekután a sorsát..
Nem tudom sajnálni,cseppet sem.
Kérdező. Kicsit más szempontból is próbálom átlátni a dolgot, hátha segítek. Nem vájkálni akarok, de fontos szempont hogy mennyi a kereseted. El tudnál-e esetlegesen tartani 2 gyereket? Természetesen valamennyi gyerektartással is kalkulálva. Van-e lehetőséged külön háztartást, de legalább külön lakrészt fenntartani. Össze tudod-e szedni magad hogy a gyermeke(i)d számíthasson rád? HA megtartanád, 2 éves korában vissza tudnál-e menni akár részállásban gyes mellett dolgozni a jelenlegi munkahelyedre? Nem véletlenül kérdezlek csak téged, mert természetesen benne van a dologban hogy találsz egy szuper társat magad mellé akinek 2 gyerekkel is kellesz, de elsősorban mindig a nő felelős a gyermeke(i)ért. Illetve abban az esetben, ha elveteted most ezt a babát és később találkozol valakivel akivel ismét gyermeket szeretnétek, de már nem lehet, akkor azt is bevállalod-e? Hiszen te sem leszel fiatalabb.
Nehéz ügy ez. Mindenesetre akárhogy is döntesz, hozd a spermadonorod családjának tudomására hogy milyen ember. Az mégsem járja hogy szórja a magjait következmények és felelősségvállalás nélkül.
A lényeg, hogy szedd össze magad. A 10 éves gyerekednek ugyanúgy szüksége van rád. Egyik döntés sem könnyű és az idő is szorít.
Kedves kérdező:
Örökbefogadást közvetítő civil szervezetek:
Alfa Szövetség
Baptista Szeretetszolgálat
Bölcső Alapítvány
Együtt az Életért Közhasznú Egyesület
Fészek Alapítvány
Gólyahír Egyesület
Várva Várt Alapítvány
Keresd meg az egyiket és segítenek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!