Mi tévő legyek? 7 hetes terhes vagyok, van egy 10 éves Fiam mástól. Ennek a férfinak családja van, nem áll mellettem semmiben. Voltam orvosnál, nem tarthatom meg de ebbe teljesen belebetegszem. Senkinek nem mertem még elmondani.
Figyelt kérdés
33 éves leszek. Dolgozom 2 műszakban, a szüleimmel élek, nem tudom másképp megoldani. Nagyon félek. Elítélő kommenteket légyszi ne. :(2021. júl. 8. 17:34
11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!
2021. júl. 8. 17:59
12/25 anonim válasza:
Tehát teherbe estél, mint szerető, ráadásul anyuval élsz.
Abortusz.
13/25 anonim válasza:
Csinájjak neked még egy puját?
14/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :) Én a helyedben megtartanám. Nem látok a jövőbe és nem bűntudatkeltésnek, de a soraid alapján megbánnál egy abortuszt. Minden jót kívánok! :)
15/25 anonim válasza:
Ne félj, tudunk segíteni! Ha nem akarod az abortuszt, nem kell belemenned. Ha úgy érzed, hibát követtél el, akkor is van megnyugvás és megoldás az abortusz nélkül is. Hívd a +36 30 598 0198-at!
16/25 anonim válasza:
Na, idetalált a magzatvédő-frakció...
Kérdező, egy rutin-műtét, igazándiból nincs mitől félned. Nyilván van kockázata, de töredéke egy terhesség kihordásának és a szülésnek.
17/25 anonim válasza:
Nem kérdés kérdező: abortusz. A pasit meg sürgős ütemben lapátra tenni, és keresni egy normálisat, akivel tudsz majd később gyermeket vállalni. Kitartást és sok szerencsét!
18/25 anonim válasza:
16os, ja, végül is max soha többet nem eshet teherbe, valóban..tökre megéri
19/25 anonim válasza:
Én mélységesen elítéllek. Gusztustalan mikor valaki foglalt, házas,családos embernek teszi szét a lábát..
20/25 anonim válasza:
De miért a nőt ítéled el? Miért nem a házas férfit, aki másfelé kacsingat, ráadásul balkézről is csinál egy gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!